Wij zijn Medifactor

Professionele tandarts website laten maken

De zorgvraag van mondzorg blijft alsmaar meer verschuiven naar het online landschap. Meer en meer patiënten gaan online op zoek naar een specialist. Jezelf hier representatief opstellen is daarom essentieel.

Daarnaast is goed vindbaar worden met jouw website net zo belangrijk; als je niet zichtbaar bent, dan komen patiënten ook niet naar jouw praktijk.

In dit artikel vertellen we je alles over het proces en de eisen van een professionele website.

Tandarts website laten maken

Inhoudsopgave

1. Waarom een professionele website voor tandartsen belangrijk is

Een gespecialiseerde tandarts website zorgt voor meer en beter contact met uw patiënten. Medifactor is specialist in websites voor tandartsen.

In dit hoofdstuk gaan we dieper in op het belang van het een professionele website voor tandartsen.

1.1. Het ‘online visitekaartje’ van jouw tandartspraktijk

Allereerst is de website voor tandartsen tegenwoordig het eerste wat een mondzorgvrager van jouw praktijk ziet. Je zou kunnen zeggen dat een website het ‘online visitekaartje’ is van jouw tandartspraktijk.

Hierdoor is het belangrijk om jezelf hierop direct van je beste kant te laten zien. Wanneer de website professioneel is neemt de kans dat de mondzorgvrager naar jouw praktijk komt direct enorm toe.

Daarnaast krijgt door bijvoorbeeld het tonen van de tandartsen, mondhygiënisten en assistenten en het vertellen van het verhaal van jouw praktijk de website een persoonlijk karakter. Hierdoor leert de cliënt jouw medewerkers en de praktijk al kennen.

Ook helpen foto’s van bijvoorbeeld de behandelkamers om de cliënt al een idee te geven over waar ze behandeld gaan worden.

Ook dit creëert vertrouwen.

Tandarts website laten maken

1.2. Tandarts website als magneet voor nieuwe patiënten naar jouw tandartspraktijk

De belangrijkste reden om een professionele website te hebben als tandarts is uiteraard om nieuwe cliënten in jouw praktijk te krijgen.

Het is natuurlijk logisch dat als potentiële cliënten de kwaliteit van jouw website niet goed vinden, deze ook niet staan te springen om naar jouw praktijk te komen.

Sterker nog; dan gaan naar een andere praktijk.

Tandarts website laten maken

1.3. Zorg ervoor dat jouw website klaar is voor online klantenwerving

Naast de bezoekers die rechtstreeks naar jouw website zoeken is het ook van belang om deze naar jouw website toe te leiden.

Dit doe je doe je onder andere door deze te optimaliseren voor zoekmachines (ook wel Search Engine Optimalisation – afgekort SEO – genoemd) en/of deze door te adverteren in Google naar jouw website te krijgen (Search Engine Advertising, in het kort SEA).

Natuurlijk is het ook mogelijk om via social media te adverteren. Met dit platform benader je echter geen klanten die actief op zoek zijn naar een tandarts. Hierdoor is dit voor dit doel minder nuttig. Voor specifieke promotie campagnes is social media echter wel een geschikt platform.

Meer informatie over het werven van cliënten als tandartspraktijk? In deze blog gaan we hier specifiek dieper op in: ‘Cliënten werven voor tandartspraktijken’.

Hiernaast legt Jorg nog even kort uit wat het verband is tussen online vindbaar zijn en een sterke website.

1.4. Het belang van een professioneel ogende website voor online marketing

Voor met name SEA is een professionele website een must-have, doordat klanten via advertenties naar jouw website worden geleid.

Iedere klik op een advertentie kost een ‘X’ bedrag, waardoor het kostentechnisch belangrijk is dat de website goed oogt en functioneert.

Wanneer dit niet het geval is gooi je dus in feite geld weg. Je zaakjes op orde hebben op dit vlak is dus essentieel wanneer je gaat adverteren via Google!

Jorg vertelt je graag wat meer over Google advertenties

2. Waar moet een goede website voor tandartsen aan voldoen?

Nu we het belang van een professionele website als tandarts begrijpen is de logische vervolgvraag: ‘Hoe gaan we dit voor elkaar krijgen?” Waar moet een dergelijke website aan voldoen?

Nou, dat gaan we hieronder eens doornemen.

Wanneer een cliënt op jouw website komt dan moet je de kans zo groot mogelijk maken dat deze naar jou toe komt.

Factoren die hierbij helpen zijn o.a.:

 • Eenvoudig en snel een afspraak in kunnen plannen
 • Een professionele, strak ogende lay-out
 • Een snelle laadtijd van de website
 • Snel vindbare contactgegevens
 • Een persoonlijk karakter (foto’s, storytelling)
 • Duidelijke sfeerimpressie van de praktijk
 • Laat zien waarin jouw praktijk zich onderscheidt 

2.1. Een soepel en vlot afspraak proces

Misschien wel het belangrijkste gedeelte van een website voor tandartsen: het gedeelte waar de bezoeker een afspraak inplant of zich inschrijft.

Wanneer dit op soepele en snelle manier werkt is de kans groter dat de bezoeker ook daadwerkelijk een afspraak maakt.

En…, dat is natuurlijk ons uiteindelijke doel.

Website laten maken tandarts

Wanneer deze niet soepel werkt (bijvoorbeeld problemen met het invullen van persoonsgegevens of het kiezen van een datum), dan is de kans aanwezig dat de klant afziet van de afspraak.

Ook is het voor de bezoeker prettig als gegevens al voor ze worden ingevuld. Een voorbeeld hiervan is dat als de postcode en het huisnummer worden ingevoerd door de bezoeker, de website het volledige adres aangevuld. Ook kunnen eerder ingevoerde gegevens uit Google worden aangevuld (e-mail, telefoonnummer, voor- en achternaam).

Daarnaast is het belangrijk dat de klant eenvoudig contact op kan nemen met jouw praktijk. Deze gegevens moeten eenvoudig en overzichtelijk te zien zijn. Ook moet het invullen van een contactformulier snel en simpel zijn.

Website laten maken tandarts

Daarnaast is het belangrijk dat de website de gegevens op een juiste manier doorzet naar jouw systeem. Wanneer iemand een afspraak maakt, maar deze niet juist of zelfs helemaal niet goed bij jou doorkomt, dan verlies je een gegarandeerde cliënt. Let dus goed op dat ook het proces achter de website goed in elkaar steekt.

Val op tussen de concurrentie door de professionele en aansprekende lay-out van jouw website. Zo overtuig je de potentiële cliënt om naar jouw praktijk te komen

2.2. Laat jouw tandartspraktijk stralen

Cliënten die op zoek gaan naar een tandartspraktijk waar deze terecht kunnen gaan vaak meerdere websites af om een praktijk te vinden die ze aanspreekt. In deze zoektocht moet jij degene zijn die eruit springt.

Wat hier enorm bij helpt is een website die op het gebied van lay-out eruit springt. Zo val je op tussen de opties die ze hebben en vergroot je de kans dat ze naar jouw praktijk toekomen.

Een juiste huisstijl en professioneel design is essentieel.

Website laten maken tandartspraktijk

2.3. Voorkom irritaties en zorg voor een snelle laadtijd van de website

Naast een mooi webdesign is de snelheid van de website belangrijk voor het gebruiksgemak van de website. Wanneer deze langzaam inlaadt ontstaan irritaties voor de bezoeker en gaat deze naar een andere website. Hiermee verspil je de kans om de bezoeker om te zetten in een daadwerkelijke cliënt.

De laadsnelheid van een website wordt door allerlei factoren beïnvloed, waaronder het aantal en de grootte van de afbeeldingen en de manier waarop deze gecodeerd is. Hier gaan we verder niet te diep op in, maar wij weten exact hoe wij een snelle website bouwen. Dit komt doordat we hier al tientallen voor hebben gemaakt voor tandartspraktijken. We bouwen onze websites in WordPress, waarin snelle websites bouwen perfect mogelijk is. Daarnaast is het eenvoudig om te blijven controleren of deze laadsnelheid goed is via de website PageSpeed Insights van Google.

2.4. Eenvoudig contact laten opnemen

Contactpagina

Daarom kiezen wij er vrijwel altijd voor om in bovenste balk van de website (header) een kopje te plaatsen dat ‘contact’ heet.

Dit kopje verwijst door naar een overzichtelijke pagina waar alle contactgegevens op een rijtje staan. Zo zijn deze eenvoudig vindbaar voor de bezoeker.

Footer

Verder plaatsen we contactgegevens onderaan in de website (footer).

Doordat dit op de meeste site op deze manier is ingericht verwachten bezoekers deze ook op deze plaatsen terug te vinden.

Zo weet je zeker dat deze makkelijk te vinden zijn.

Website laten maken tandartspraktijk
Website laten maken tandartspraktijk

2.5. Geef de website van jouw tandartspraktijk een persoonlijke touch

Daarnaast is het belangrijk dat de website van jouw tandartspraktijk als echt ‘eigen’ gaat voelen. Door op de website het verhaal van jouw praktijk te vertellen laat je aan de klant weten wie je bent en wat je doet.

Ook is het een goed idee om over de historie van jouw praktijk te vertellen. Wanneer je al een rijke historie hebt als praktijk geeft dit vertrouwen aan de potentiële cliënt. Vertel dit daarom dan ook. In een ‘over ons’ sectie is dit een mooie plek om dit te verwerken.

De website persoonlijkheid wanneer je afbeeldingen van jouw personeel erin verwerkt. Hiermee krijgt de bezoeker een beeld van de mensen die hier werken en krijgt de praktijk een gezicht.

Een mooie plaats om dit op jouw website te doen is door een ‘teampagina’ te maken, waarin je laat zien wie er bij jouw praktijk werken.

Daarnaast vertel je hier iets over de verschillende medewerkers, waardoor de bezoeker deze al wat beter leert kennen.

Zo voelen ze zich al vertrouwd wanneer ze bij jou in de praktijk komen voor een afspraak.

Website laten maken tandartspraktijk
Website laten maken tandartspraktijk

2.6. Geef een online kijkje in de keuken van jouw tandartspraktijk

Een website is de perfecte plek om jouw potentiële cliënt al bekend te maken met het pand waar je jezelf in hebt gevestigd. Dit doe je door duidelijke foto’s van de praktijk te laten zien.

Een mooie plaats om dit te doen is direct op het bovenste gedeelte van de homepagina. Zo ziet de bezoeker direct wanneer deze op de website komt hoe jouw praktijk er van de binnenkant uitziet.

Website laten maken tandarts

2.7. Laat zien waarin jouw praktijk zich onderscheidt van de rest

Om jouw bezoeker ervan te overtuigen dat jij dé tandartspraktijk bent waar ze moeten zijn is het belangrijk om jouw Unique Selling Points te benoemen.

Brainstorm hier eens over met jouw medewerkers; wat is onze identiteit en waar staan we voor?

Wat bieden wij onze patiënten dat ons waardevol maakt?

Website laten maken tandartspraktijk

Deze USP’s verwerk je vervolgens in jouw website. Vaak wordt dit gedaan met een vinkje voor de USP.

Wat een goede manier is om dit te doen is door deze net in de bovenkant van de website (header) te verwerken. Wat nog sterker is is een sectie aanmaken met de titel: ‘Waarom (kiezen voor) “Naam van Tandartspraktijk”’?’.

Hierin som je vervolgens op waarom jouw praktijk de juiste keuze is.

Naast deze factoren zijn er nog andere elementen op een website die belangrijk zijn om jouw website te laten converteren. Hier nog meer over weten? Lees dan eens deze blog: ‘Een converterende website voor tandartspraktijken’.

Liever een video bekijken waarin we de 10 belangrijkste elementen van een website benoemen die jou patiënten opleveren? Bekijk deze dan hieronder.

3. Een passende website laten maken voor jouw tandartspraktijk

Als het goed is heb je nu inzicht in het belang van een professionele website en waar deze onder andere aan moet voldoen.

Ben je klaar om samen aan de slag te gaan en deze werkelijkheid te gaan maken voor jouw tandartspraktijk?

Wij weten exact waar we hierbij op moeten letten en waar deze aan moet voldoen.

Hieronder leggen we uit hoe dit globaal in zijn werk gaat.

3.1. Eerst even kennismaken met Medifactor

Om eerst eens kennis te maken vinden we het belangrijk om elkaar eens kort gezien te hebben. Dit doen we vaak door middel van een videocall.

Tijdens deze videocall gaan we niet alleen elkaar leren kennen, maar gaan we ook direct een kijkje nemen waar mogelijke kansen liggen om met jouw tandartspraktijk te gaan groeien.

Na dit kennismakingsgesprek volgt vaak nog een aansluitend videogesprek.

Wanneer het een match blijkt te zijn komen we bij je langs om alles door te spreken.

Tijdens deze gesprekken zijn jouw input mega waardevol.

Medifactor
 • Wat is het verleden van jouw tandartspraktijk?
 • Wat is jouw doel als praktijkhouder?
 • Hoe ziet jouw ideale patiënt eruit?

Allemaal vragen die belangrijk zijn om te bepalen hoe de website van jouw tandartspraktijk er uiteindelijk uit gaat zien en dat deze feilloos gaat aansluiten op de doelen die je hiervoor hebt.

Hier nemen we samen rustig de tijd voor, zodat de website vanaf dag één precies is zoals gewenst.

Website laten maken tandarts

3.2. Jouw tandarts website laten maken: Hoe wij websites bouwen voor tandartspraktijken

Zoals eerder benoemd hebben wij al tientallen websites van tandartspraktijken gebouwd. Wij maken onze websites door middel van het programma WordPress.

Er zijn een aantal redenen waarom wij onze websites bouwen in WordPress:

 • Kostenbesparend: WordPress is een gratis software waarin een professioneel ogende website gebouwd wordt. Het is een gebruiksvriendelijk programma waarbij behoorlijk minder programmeerwerk komt kijken dan vroeger wel nodig was. Hierdoor scheelt het bouwen van een website in WordPress ons behoorlijk wat tijd op het gebied van programmeren en coderen. Hierdoor is WordPress een kostenbesparend programma!
 • De flexibiliteit van WordPress: doordat wij al langere tijd gebruik maken van WordPress weten we inmiddels perfect hoe dit programma in elkaar steekt. Wat het mooie is aan WordPress dat snel en eenvoudig aanpassingen gemaakt kunnen worden. Hierdoor schakelen we snel en passen we aan waar nodig.
 • Professioneel webdesign: in WordPress zijn er tal van mogelijkheden en opties om een website van hoge kwaliteit aan te leveren Zo zijn er tal van visuele elementen, knoppen en nog veel meer om de website er strak uit te laten zien. Hierdoor wordt gegarandeerd een prachtig resultaat gerealiseerd!

3.3. Een tandarts website op basis van template of custom made?

Bij ons heb je de keuze uit twee opties wanneer je een website voor jouw tandartspraktijk laat maken:

1. Template

Wij hebben voor onze klantgroepen templates op maat in het leven geroepen waarin we websites bouwen. Denk hierbij aan psychologen, fysiotherapeuten, maar natuurlijk ook voor tandartsen. In deze templates zitten alle elementen (waaronder de factoren die hiervoor al zijn behandeld) waar een website van een tandarts moet voldoen.

Het grootste voordeel van een website bouwen in een template is voor de hand liggend; dit scheelt een hoop tijd. Hierdoor is het bouwen van een website in een al bestaand template een betaalbare optie. Door hiervoor te kiezen bespaar je dus behoorlijk wat geld uit, wat weer besteed kan worden in zaken als online vindbaarheid (SEO) of advertenties in Google (SEA).

Daarnaast wil een template niet zeggen dat de website niet uniek is. Verre van! Alle teksten op de website worden op maat gemaakt. Denk hierbij aan de homepagina, de pagina waar het team op voor wordt gesteld maar ook blogs. We schrijven blogs voor tandartsen om te zorgen dat mensen die op Google op zoek gaan naar tandartsen met een specifieke zorgvraag bij jouw praktijk uitkomen.

Moeite om onderwerpen te vinden om blogs over te schrijven als tandarts? Wij geven je er hier gratis 20 cadeau: ‘20 onderwerpen voor een blog over tandheelkunde’.

2. Custom made

Daarnaast is het mogelijk om een website te laten maken voor jouw tandartspraktijk van de grond af aan. Onze ontwerper gaat hierbij van het begin tot eind aan de slag om de website precies te maken zoals jij deze graag wilt hebben. Echter heeft dit een aantal nadelen, waardoor wij hier niet altijd de voorkeur aan geven. Allereerst is het proces aanzienlijk langer; in onze ervaring zelfs tot wel viermaal zo lang. Verder is de oplevering van de website in zijn totaliteit duurder.

3.4. Keuze voor type website gemaakt? Dan gaan we van start!

Wanneer we de knoop door hebben gehakt voor het type website dat gebouwd gaat worden, dan gaan we van start.

Hierbij wordt er helder gecommuniceerd wat de stand van zaken is en gevraagd om input vanuit jouw kant, voordat de website ook daadwerkelijk live gaat.

Dit is een doorlopend proces, waar gaandeweg aanpassingen naar wens worden gemaakt.

Hiernaast een sprekend voorbeeld.

Website laten maken tandartspraktijk

3.5. Tijd voor een grondige check van de website

Wanneer het concept af is gaan we de website uiteraard nog niet direct ‘live’ zetten. Hiervoor gaan we alle elementen van de website eerst diepgaand testen.

Denk hierbij o.a. aan het controleren van…

 • het opvragen van een contactaanvraag
 • de knoppen op de website
 • de afbeeldingen op de website
 • de grammatica en spelling

Kortom; werkt alles naar behoren en klopt alles op de website?

Website laten maken tandarts

3.6. De website van jouw tandartspraktijk online

Wanneer alles klopt gaan we daadwerkelijk jouw website online zichtbaar maken.

Hierbij gaan we jouw website ‘migreren’ naar het nieuwe domein.

Wanneer dit gelukt is gaan we deze migratie grondig controleren zodat we zeker weten dat alles klopt.

Vanaf dit moment is de website van jouw tandartspraktijk werkelijkheid!

Website laten maken tandarts

3.7. Koppelen van diverse Google tools aan de website

Gratis Google tools voor diverse doeleinden

Wanneer de website live staat gaan we voor je aan de slag om verschillende accounts aan de website te koppelen die nodig zijn om tal van gegevens bij te houden.

Hieronder valt een Google account die je nodig is om hun tools te gebruiken:

 • Google Ads: om in Google advertenties te plaatsen én te bewerken
 • Google Analytics: hiermee meet Google exact wat voor type bezoekers op jouw website komen. Hiermee houdt je tevens bij of de door jou gestelde doelen op jouw website worden behaald.
 • Google Search Console: hierin zie je precies door welke zoekwoorden bezoekers zijn binnengekomen op jouw website.

Naast een Google account moeten er aan de achterkant van de website zaken worden ingesteld zodat de bovenstaande tools ingesteld zijn voor de website van jouw tandartspraktijk. Zo moet er bijvoorbeeld een code worden toegevoegd waarmee Google gegevens kan bijhouden.

Meetbare online resultaten voor optimaal inzicht

Door middel van o.a. de eerdergenoemde Google Analytics worden de gegevens van jouw websitebezoekers bijgehouden. Hierdoor wordt het om te beginnen inzichtelijk wat hun profiel is (leeftijd, geslacht, plaats, etc.).

Ook kan het aantal gemaakte afspraken, gepleegde telefoontjes naar jouw praktijk en verstuurde e-mails worden bijgehouden. 

4. Online cliënten werven met de website van jouw tandartspraktijk

Wanneer de website gemaakt is en online staat zijn er nog meer zaken waarmee we van waarde zijn voor jouw tandartspraktijk.

Zo hebben we een aantal mogelijkheden om jouw praktijk online beter zichtbaar te maken en te zorgen voor extra cliënten.

4.1. Meer cliënten in jouw tandartspraktijk met Google Ads (SEA)

Wanneer jouw website perfect functioneert en overtuigend is voor bezoekers gaan we voor je aan de slag met het adverteren in Google. Zoals ook al eerder genoemd wordt dit vaak afgekort als SEA (Search Engine Advertising).

Met Google Ads plaats je advertenties in de bovenzijde van de zoekresultaten van Google.

Hierdoor zijn deze zoekresultaten het beste zichtbaar (doordat deze als eerste zichtbaar zijn) en is de kans enorm dat deze aangeklikt worden door degene die op zoek is naar een tandarts.

Website laten maken tandarts

Doordat je precies instelt op welke zoektermen je wilt adverteren is Google Ads een zéér gerichte manier van adverteren. Uit onze ervaring met tientallen tandartspraktijken blijkt dat adverteren in Google enorm rendabel is.

De kosten per binnengehaalde cliënt liggen namelijk aanzienlijk lager dan wat deze opleveren.

Voordelen van Google Ads t.o.v. blogs

 • Snelle impact: direct nieuwe cliënten in jouw praktijk
 • Afstemming van budget mogelijk: het is mogelijk om Google Ads perfect aan te sturen op jouw doelen en budget. Dit kan direct op ieder moment worden aangepast.

Nadeel van Google Ads t.o.v. blogs

 • Continue investering: met Google Ads betaal je per keer dat er op een advertentie geklikt wordt. Deze kosten blijft je maken zolang de advertentie draait. Dit is een nadeel van blogs, waar geïnvesteerd wordt in het schrijven en online zetten van de blog. Hierdoor brengt de blog (en de bezoekers die deze binnenhaalt) géén kosten meer met zich mee.

Sterke Google Advertenties voor tandartsen

Benieuwd hoe een goede Google Ads tekstadvertentie eruit ziet voor tandartsen?

Lees het hier: ‘De beste Google Ads tekstadvertenties voor tandartsen’.

Ook hebben we hier een video over dit onderwerp. Deze is hiernaast te bekijken

4.2. Haal cliënten met specifieke klachten naar jouw tandartspraktijk door blogs (SEO)

De toegevoegde waarde van blogs voor jouw tandartspraktijk

Naast betaald adverteren in Google haal je tot wel duizenden cliënten binnen te door middel van het schrijven van blogs.

Door het schrijven van kwalitatieve content over een bepaalde klacht of over een bepaald specialistisch onderwerp op het gebied van tandheelkunde kom je in de organische zoekresultaten van Google hoog te staan op de zoektermen die hierover gaan.

Met de organische zoekresultaten worden de resultaten in Google bedoelt die onbetaald zijn. Deze staan onder de Google advertenties.

In de basis is het doel van Google om het best passende antwoord te geven op de zoekterm die jij hebt opgezocht.

Wanneer je het beste, duidelijkste en uitgebreidste antwoord geeft op datgene waar de zorgvrager naar op zoek is dan is de kans groot dat je hoog terugkomt in de zoekresultaten.

Hier spelen nog enkele andere factoren een rol in, maar in de basis is de content die je aanlevert één van de belangrijkste. Zeker wanneer een vraag wordt gesteld over een bepaalde klacht.

Geen inspiratie voor mondzorg blogs? Jerry geeft je er hier al 20 gratis cadeau in de video hiernaast.

Voordelen van blogs t.o.v. Google Ads

 • Gratis aanblijvende stroom aan cliënten: na het plaatsen van de blog zijn er géén extra kosten meer
 • Duurzaamheid: wanneer een hoge positie in Google wordt ingenomen is deze in veel gevallen blijven.

Nadeel van blogs t.o.v. Google Ads

 • Minder snelle impact: het nadeel van blogs is dat Google een tijd nodig heeft om jouw content te gaan waarderen. Het hoog gaan scoren van de blog neemt hierdoor vaak een langere periode in beslag, waar Google Ads vrijwel direct resultaat opleveren.

Medifactor helpt je met medische contentmarketing

Wij schrijven blogs voor onze klanten; ook op het gebied van tandheelkunde!

Deze worden geschreven door professionals op het gebied van tandheelkunde met een uitgebreide inhoudelijke kennis op dit vakgebied.

Hierdoor zijn de blogs die wij aanleveren van een hoge kwaliteit, wat ervoor zorgt dat deze een grote kans hebben om hoog te komen staan in de Google resultaten.

Website laten maken tandarts

4.3. Jouw website laten maken als tandarts door de specialisten van Medifactor

Wij hebben ervaring met het online bouwen en zichtbaar maken van tientallen tandartspraktijken. Daarnaast hebben wij een achtergrond in de zorg.

Dit maakt dat wij kunnen meedenken vanuit jouw praktijk en de klantbehoefte van zorgvragers binnen de mondzorg. Dit maakt dat wij jouw praktijk perfect ondersteunen om jouw tandartspraktijk te vullen met nieuwe cliënten!

Interesse om eens te sparren over een website voor jouw praktijk? Klik dan hier om een vrijblijvende afspraak in te plannen: ‘Afspraak inplannen met Medifactor’.

Website laten maken tandarts

Vrijblijvende afspraak met Jerry voor jouw tandarts website

Blijf op de hoogte

Uitgelichte Artikelen

×

Welkom!

Zorgpraktijk winstgevend maken? Stel vrijblijvend al je vragen

× Sparren met Medifactor