Voor wie

Meer patiënten voor jouw specialisme

Trek meer én beter passende patiënten aan

Met jouw specialisme help je mensen definitief van hun klachten af. Meer mensen moeten jouw behandelmethoden kennen. Als strategisch en digitaal partner voor specialisten helpen wij jou hierbij.

test

De Toekomst van gespecialiseerde zorg

De vraag naar gespecialiseerde zorg neemt de laatste jaren toe. De digitale zorgconsument weet zijn weg steeds beter te vinden en de zorgverzekeraar vergoedt steeds minder. Als specialist moet je goed vindbaar en bereikbaar zijn. Daarnaast moet je online praktijk presentatie piekfijn in orde zijn.

Dagelijks praten wij hierover met specialisten. Met de juiste strategie, presentatie en marketing is het mogelijk om jouw prachtige specialisatie voor meer mensen uit te oefenen, goede zorg te leveren en jouw praktijk verder uit te bouwen.

Praktijk marketing Medifactor

Marketing voor specialisten

Met de juiste Marketing uitingen zorgen we ervoor dat we patiënten aantrekken die bij jouw praktijk passen en dat ze bij jou blijven. Met online marketing zorgen we bijvoorbeeld voor een optimale vindbaarheid, bekendheid en bereikbaarheid van jouw praktijk. Met professionele en aantrekkelijke praktijk aankleding wordt die positieve ervaring voor jouw patiënten ín jouw praktijk versterkt.

Over Medifactor

Al jarenlang werken wij samen met specialisten om hun praktijk op de lange termijn sterk in de markt te zetten. Dit doen wij op lokale, regionale, nationale en internationale schaal. Door onze medische kennis kunnen wij voor élke specialist werken, ongeacht de complexiteit.

Wil je weten welke stappen jij kan zetten? Mail ons dan voor een adviesgesprek.
Duurt ca 15 minuten, is vrijblijvend en je weet meteen waar je aan toe bent.

Ervaringen van zorgspecialisten met ons

“Heel fijn samenwerken! Er komen goede creatieve ideeën over content en stijl. Communicatie is laagdrempelig en wordt snel opgepakt. Overzichtelijke en duidelijke rapportage over de voortgang. Kortom tevreden klant.”

Marieke Vellinga

Marieke Vellinga

Krachtcentrale Zwolle

“Amsterdam Brain Center is een mooie kroon op een reeds jarenlange samenwerking met Medifactor. Ik ben heel blij dat we met mijn praktijk zoveel meer mensen met onbegrepen klachten kunnen helpen.”
Marco Spironello

Ben Bolsenbroek

Amsterdam Brain Center

“Medifactor heeft een erg mooie en goed werkende website voor ons gemaakt. Wij verwachten veel van het bedrijf en de resultaten uit de SEO en content beginnen goed zichtbaar te worden.”

Eray

Wesley Douma

Elleboogklachten

×

Welkom!

Zorgpraktijk winstgevend maken? Stel vrijblijvend al je vragen

× Sparren met Medifactor