Elleboogklachten Expertise Centrum

“Het totaaltraject van A tot Z bij de oprichting van een vooraanstaand landelijk expertisecentrum voor elleboogklachten.”

Webdesign & Huisstijl

Jaarlijkse behandelingen op het gebied van elleboogklachten

Zoekmachine Optimalisatie

Relevante jaarlijkse websitebezoekers

Google Ads

Toename specialistische behandelingen

Specialist in Elleboogklachten

Over Elleboogklachten Expertise Centrum

Het Elleboogklachten Expertise Centrum is specifiek in het leven geroepen om mensen met langdurige elleboogklachten te helpen. Cliënten van het Elleboog Expertise Centrum hebben vaak jaren terugkerende klachten, waarbij de reguliere zorg onvoldoende hulp biedt. 

Volgens deze experts is iedere elleboogklacht uniek, waar deze ook worden benaderd met een op maat samengestelde behandeling. Honderden cliënten worden hier jaarlijks geholpen bij uiteenlopende elleboogklachten.

"Medifactor heeft een erg mooie en goed werkende website voor ons gemaakt. Wij verwachten veel van het bedrijf en de resultaten uit de SEO en content beginnen goed zichtbaar te worden."

 

Wesley Douma

Landelijke Elleboog Specialist

De uitdaging van Elleboog- klachten Expertise Centrum

Elleboogklachten was een nog niet bestaand concept bij aanvang van het traject.

De nieuwe kliniek, met de naam Elleboogklachten Expertise Centrum, had als doel om landelijk bekend te worden op het gebied van elleboogklachten.

De uitdaging was om de kliniek te positioneren als hét expertise centrum van Nederland binnen dit domein.

Project Lead aan het woord

Rolf Wouters, Business Consultant

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

De oplossing

Het online vermarkten van de specialistische kennis waarover het huidige Elleboog Expertise Centrum beschikte vereiste een diepe kennis van het klachtenbeeld en de zorgketen. Hiertoe is er met deze partij een langdurig en intensief traject aangegaan.

Middels de creatie van een nieuwe website met specialistische content, een strategische Google Ads campagne gericht op het klachtenbeeld uit dit domein en een medische content marketing strategie is het Elleboogklachten Expertise Centrum gegroeid richting de landelijke ambities die het aspireerde.

Webdesign voor Elleboogklachten Expertise Centrum

Voor het Elleboogklachten Expertise Centrum is een professionele medische website opgesteld van A tot Z.

Hierbij is in samenspraak met de partij als startpunt begonnen met de creatie van een uniek, passend bedrijfslogo. In het verlengde hiervan is een huisstijl is bepaald, welke door de gehele website is verwerkt.

Hieruit is de onderstaande mobiele en desktop website ontstaan. Een resultaat waar we trots op zijn.

Elleboogklachten

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Specifieke doelgroep bereikt met medische content

De creatie van specialistische medische content op het gebied van elleboogklachten heeft een belangrijke rol gespeeld in het realiseren van de vooraf bepaalde doelstelling.

Het heeft namelijk significant bijgedragen aan het positioneren van het Elleboog Expertise Centrum als online autoriteit op het gebied van elleboogklachten.

Door over het diverse klachtenbeeld van de elleboog content van een hoge kwaliteit te schrijven, is een grote zichtbaarheid in de Google zoekresultaten ingewonnen op het gebied van elleboogklachten.

Middels deze strategie is een duurzame stroom een relevante cliënten gecreëerd, welke naadloos aansluiten op het specialisme van het Elleboog Expertise Centrum.

Google Ads

Werving van elleboogklachten cliënten via Google Ads

In het verlengde van de gestelde doelstelling is middels Google Ads zichtbaarheid gecreëerd op het werven van cliënten met een acute zorgvraag.

In plaats van deze te voorzien met verdiepende informatie omtrent hun ervaren elleboogklachten, is deze een directe route richting vermindering van klachten geboden. 

Advertentie tandarts

Cijfers van een succesvolle samenwerking

Het gerealiseerde resultaat

Voor het Elleboog Expertise Centrum hebben we prachtige resultaten weten te realiseren.

Door een intensief traject van A tot Z – van concept tot volledige realisatie – is het Elleboog Expertise Centrum uitgegroeid tot het landelijke expertisecentrum op het gebied van elleboogklachten.

Dit traject omvatte het startpunt met de creatie van het logo en bijbehorende huisstijl, welke werd doorgevoerd over de gehele website. Hierna is overgegaan op het werven van cliënten met specifieke klachten via medische contentmarketing en het aanspreken van cliënten met een acute zorgvraag.

Dit alles heeft geleid tot honderden specialistische behandelingen per jaar en het behalen van de beoogde doelstellingen. Hiermee kan deze samenwerking met recht worden bestempeld tot een succesverhaal.

Wil jij meer weten over gerichte groei met marketing voor jouw praktijk?

Neem dan contact op met Jerry voor een gratis advies gesprek

Medifactor Zorgmarketeers

Bekijk ook deze succesverhalen

Lees ook eens deze andere succesverhalen waar we trots op zijn:

Tandarts NoordAs

Tandarts NoordAs"Succesvolle praktijkovername met online vertaalslag in een gebruiksvriendelijke website en duurzame stroom aan patiënten."Webdesign &...

Lees meer

Tandarts Elzenhagen

Tandartspraktijk Elzenhagen"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua."Webdesign &...

Lees meer

Tandarts Zijdelwaard

Tandartspraktijk Zijdelwaard"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua."Webdesign &...

Lees meer
×

Welkom!

Zorgpraktijk winstgevend maken? Stel vrijblijvend al je vragen

× Sparren met Medifactor