Onze diensten

Voor een scherpe koers van jouw praktijk

Met een combinatie van praktijk strategie, het inzetten van de juiste marketingkanalen en het gezond commercieel maken van praktijkteams, zetten we een scherpe koers voor jouw praktijk. Zo draait binnen 3 tot 5 jaar jouw praktijk precies zoals je dat voor ogen hebt.

We trekken cliënten aan die bij jou passen en die zich goed thuis én goed geholpen voelen door jouw team. En dit alles met een mooi resultaat.

test

Waar kunnen wij je bij helpen?

Kies voor strategie, marketing of salescoaching. Ook kunnen we je adviseren in het gebruik van de juiste praktijksoftware. Ben je daarnaast geïnteresseerd in het starten of overnemen van een praktijk? Dan brengen we je graag in contact met ons netwerk van investeerders en praktijkhouders.

Strategie medifactor

Strategie

Voor een duidelijke koers en gezonde winst

Hoe ziet jouw patiëntenbestand er over 5 jaar uit? Wat voor type patiënten trek je aan en via welke wegen doe je dit? Hoe kijken jouw patiënten naar jouw praktijk en hoe sta je bekend in de markt? Ben je gezond winstgevend en heb je patiënten die bij jou passen?

Door samen te bepalen wat voor jou als persoon en praktijkhouder belangrijk is, hoe de zorgmarkt zich ontwikkeld en wat nodig is voor een gezonde praktijkvoering, stellen we een concreet plan op. Geen abstracte zaken, maar direct uitvoerbare en werkbare acties.

Praktijk Marketing

Voor de juiste wijze van patiënten aantrekken

Anno 2023 is de patiënt een zorgconsument. Zij moet aangetrokken en benaderd worden op basis van de zorgbehoefte die zij heeft en daarin goed begeleid worden. De reis die zij in het zorglandschap aflegt – de Patient Journey – vindt fysiek en digitaal plaats.

Met een combinatie van fysieke en online marketing maken wij deze reis voor jouw patiënt prettig, relevant en gebruiksvriendelijk. Met als doel, contact met jouw praktijk.

Sales medifactor

Sales

Voor effectieve zorg

Effectieve zorg voor patiënten komt vaak aan op een combinatie van gespecialiseerde zorg. Dit kan een verwijzing naar een collega binnen of buiten de praktijk zijn. Therapie trouw en trajecten die worden afgemaakt leveren een gezondere patiënt en beter resultaat voor jouw praktijk.

Door toegankelijke coaching bieden wij jouw teamleden prettig bruikbare tools om patiënten te stimuleren het beste uit zorg en zelfzorg te halen.

Hard & Software

Voor het inrichten van toegankelijke werkplekken in een beveiligde omgeving heb je de juiste hardware en software nodig. Met onze oplossingen is al jouw interne praktijk communicatie goed beveiligd en zijn je systemen altijd up-to-date.

Participatie & Praktijkovername

Jouw praktijk opschalen of professionaliseren met de juiste faciliteiten? Wij beschikken over een netwerk van investeerders en praktijkhouders die altijd geïnteresseerd zijn in participatie of uitbreiding. Hierin zijn veel samenwerkingsvormen mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Work, work, work…

Onze cases

Resultaten die wij behaald hebben voor onze klanten!

×

Welkom!

Zorgpraktijk winstgevend maken? Stel vrijblijvend al je vragen

× Sparren met Medifactor