Hard & Software

Hard & Software

Jouw zorg ondersteunen

Agendabeheer, patiëntendossiers, declareren, zorgmail, vragenlijsten, huiswerkoefeningen of analysetools. Alles wordt makkelijker met goede hard- en software. En zo houd je meer tijd over voor de zorg voor jouw patiënten.

Medifactor adviseert in het gebruik van de juiste tools voor jouw praktijk.

test

Voor de ondersteuning van jouw zorg

Voor het inrichten van toegankelijke systemen in een beveiligde omgeving heb je de juiste hardware en software nodig. Met de oplossingen van onze partners is al jouw interne praktijk communicatie goed beveiligd en zijn je systemen altijd up-to-date.

Praktijk marketing Medifactor

Hard & Software
voor jouw praktijk

Wat is nodig voor Hard & Software?

Ga je een praktijk starten of overnemen? Of verandert je behoefte door de samenstelling van je praktijk? In de markt worden vele oplossingen geboden voor de inrichting van je praktijk. Enerzijds qua IT en systemen, anderzijds met welke programma’s je die vervolgens gebruikt.

Door onze kennis van de praktijk, de markt en ons netwerk kunnen wij je goed adviseren in welke hard- en software bij jouw praktijk past.

Welke Hard & Software is geschikt voor jouw praktijk?

Al jarenlang werken wij samen met paramedici, mondzorgpraktijken, privéklinieken en specialisten om hun praktijk op de lange termijn sterk in de markt te zetten. Dit doen wij op lokale, regionale, nationale en internationale schaal. Wij werken voor 1-persoons praktijken en voor ketens met 10+ locaties. Benieuwd of onze Hard & Software oplossingen bij jouw praktijk passen? Bekijk ons werk of neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Ervaringen van zorgproffesionals met ons

“Samenwerken met Medifactor is een feestje! Medifactor beheert meerdere websites binnen ons portfolio en dit doen ze met succes.
De mensen achter Medifactor zijn professioneel, betrokken en zien het ook als hún bedrijf.”

Eray

Robert Jan Hummel

Krachtcentrale Zwolle

“Medifactor heeft ons geholpen om goed vindbaar te worden op internet en weer overvolle agenda’s te krijgen. Ze denken graag met je mee om je praktijk verder te verbeteren en ze geven veel extra services. Wij zijn blij met ze!”

Marieke Vellinga

Roxanne Helleward

Fysio World Amsterdam

Persoonlijke aandacht. Verdiepen zich in het bedrijf en komen met passende strategische plannen om de (online)marketing te verbeteren. Daarnaast enthousiaste mannen, die goed benaderbaar zijn en snel kunnen schakelen.”

Marco Spironello

Eric Ruiter

2.0 Vitaal

×

Welkom!

Zorgpraktijk winstgevend maken? Stel vrijblijvend al je vragen

× Sparren met Medifactor