Chiropractie Kennemerland

“Binnen 12 maanden +400% relevante websitebezoekers door hoogwaardige medische content.”

Webdesign & Huisstijl

% toename in aantal conversies

Zoekmachine Optimalisatie

% toename relevante organische website bezoekers

Google Ads

% toename specialistische behandelingen

Specialist in functionele neurologie

Over Chiropractie Kennemerland

Chiropractie Praktijk Kennemerland is een hoog aangeschreven Chiropractie praktijk gevestigd in Haarlem. Met 7 medewerkers waarvan 2 een specialisatie hebben in Functionele Neurologie, biedt Chiropractie Praktijk Kennemerland zorg voor mensen door heel Nederland.

Al sinds 1998 is Ben Bolsenbroek (eigenaar) met zijn vestiging in Haarlem gefocussed op het helpen van zijn cliënten. Zijn specialisatie in Functionele Neurologie krijgt nationaal en internationaal steeds meer aandacht en erkenning. Ben is een van de weinige chiropractoren met een directe lijn naar zorgorganisaties en revalidatie instanties zoals het UWV.

"Goede ervaringen met de mannen van Medifactor. Rock-stars!"

 

Ben Bolsenbroek

Groei reguliere chiropractie & functionele neurologie

De uitdaging van Chiropractie Kennemerland

Met het oog op uitbreiding van de praktijk en het vergroten van de aandacht voor Functionele Neurologie, heeft Ben ons benaderd. De groei voor reguliere chiropractie moet aanhouden terwijl de autoriteit van Chiropractie Praktijk Kennemerland op het gebied van functionele neurologie verhoogd moet worden.

Chiropractie Praktijk Kennemerland helpt veelal neurologische patiënten die in een gevorderd stadium van het ziektebeeld beland zijn. De behandeltrajecten kunnen erg intensief zijn en kunnen (afhankelijk van de zorgverzekering) ook vrij prijzig zijn.

De uitdaging is; de specifieke doelgroep met aandoeningen die hierbij passen en die bereid is om de behandelingen te betalen, te bereiken.

Project Lead aan het woord

Rolf Wouters, Business Consultant

“Het was een uitdaging om de gigantische hoeveelheid kennis van Ben toegankelijk te maken voor zijn doelgroep. Door eerst te investeren in het begrijpen van de hoogwaardige zorg die geboden wordt, is dit ons gelukt.”

De oplossing

Voor Chiropractie Kennemerland is een gezonde groei in patiënten gerealiseerd op het gebied van zowel reguliere als specialistische chiropractie. Benieuwd hoe we dit hebben gerealiseerd? Dat lees je hieronder.

Webdesign voor Chiropractie Kennemerland

Naast de campagnes om meer reguliere en specialistische websitebezoekers voor Chiropractie Kennemerland te realiseren, is er tevens voorzien in een professioneel webdesign.

Dit webdesign is gebaseerd op jarenlange ervaring op het gebied van het gedrag en de wensen van bezoekers van websites van zorgprofessionals.

Google Ads

Reguliere chiropractie groei via Google Ads

Om de groei van de praktijk met reguliere chiropractie aan te houden, hebben we een Google Ads campagne opgezet. Deze campagne is gericht op potentiële bezoekers voor de praktijk in en rondom Haarlem.

Samen met Chiropractie Praktijk Kennemerland is de bezetting van de medewerkers in kaart gebracht en is het juiste budget voor de advertenties bepaald. Zo is gecontroleerde groei mogelijk en blijven de wachttijden voor de praktijk laag. Er kan opgeschaald worden zodra er nieuwe medewerkers in dienst treden van Chiropractie Praktijk Kennemerland.

Advertentie tandarts

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Specifieke doelgroep bereikt met medische content

Om de meer specifieke doelgroep met neurologische klachten aan te trekken, is besloten om te investeren in hoogwaardige medische content en de vindbaarheid in Google. Door de juiste zoekmachine optimalisatie toe te passen, zullen de artikelen goed vindbaar zijn voor de juiste doelgroep. Er zal regelmatig content geschreven moeten worden voor een langere periode, om te voldoen aan de eisen van Google.

De content is gericht op specifieke ziektebeelden van neurologische aandoeningen en de hierbij passende zorg. Door gebruik te maken van medische termen, sluit de content aan bij de doelgroep. De doelgroep is namelijk al in een gevorderd stadium van het ziektebeeld en daardoor vaak goed geïnformeerd over de aandoening. Zo zijn er bijvoorbeeld geen artikelen over Oorsuizen maar over Tinnitus. In de artikelen wordt niet alleen uitgelegd wat de aandoening inhoudt maar ook hoe Ben en zijn collega’s hierbij kunnen helpen.

Omdat Chiropractie Praktijk Kennemerland geen interne marketeers heeft, is de oplossing volledig hands-off en dus regelt Medifactor de uitvoer van A tot Z

Cijfers van een succesvolle samenwerking

Het gerealiseerde resultaat

Voor Chiropractie Kennemerland hebben we prachtige resultaten weten te realiseren.

Door middel van meer dan 100 artikelen op het gebied van medische content zijn er meer dan 35 #1 posities in Google veroverd.

Dit heeft geleid tot een toename van maar liefst 400% aan organische bezoekers naar de website van Chiropractie Kennemerland.

Ten slotte is door een effectieve inzet van Google Ads een 80% toename in patiënten van specialistische behandelingen ontstaan.

Wil jij meer weten over gerichte groei met marketing voor jouw praktijk?

Neem dan contact op met Jerry voor een gratis advies gesprek

Medifactor Zorgmarketeers

Bekijk ook deze succesverhalen

Lees ook eens deze andere succesverhalen waar we trots op zijn:

Amsterdam Brain Center

Amsterdam Brain Center"Realisatietraject voor de oprichting van een internationaal centrum voor complexe neurologische aandoeningen."Webdesign &...

Lees meer

Fysio Eray

Fysio Eray"Online aanwezigheid als fundament voor lange termijn groeiambities als regionale specialist in fysiotherapie en fasciatherapie."Webdesign &...

Lees meer

Fysio038

Fysio 038"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua."Webdesign &...

Lees meer
×

Welkom!

Zorgpraktijk winstgevend maken? Stel vrijblijvend al je vragen

× Sparren met Medifactor