Praktijk Sales

Praktijk Sales

Voor effectieve zorg

Een patiënt die zich gehoord voelt en effectief van zijn klachten af geholpen wordt. Dat is vaak het resultaat van zorg die in goede samenwerking door verschillende zorgprofessionals wordt geleverd. Die moeten daarvoor goed met elkaar en de patiënt communiceren.

Medifactor coached zorgprofessionals in soft sales met tools en processen.

test

Sales voor effectieve zorg

Effectieve zorg voor patiënten komt vaak aan op een combinatie van gespecialiseerde zorg. Dit kan een verwijzing naar een collega binnen of buiten de praktijk zijn. Of een nauwe samenwerking tussen professionals in een vooraf bepaald en samengesteld zorgtraject.

Therapie trouw en trajecten die worden afgemaakt leveren een gezondere patiënt en beter resultaat voor jouw praktijk.

Door toegankelijke sales coaching bieden wij jouw teamleden prettig bruikbare tools om patiënten te stimuleren het beste uit zorg en zelfzorg te halen.

Praktijk marketing Medifactor

Succesvolle praktijk sales

Wat is nodig voor effectieve zorg?

Natuurlijk, kennis van goede zorg en een juiste diagnose. Maar als zorgprofessional is de effectiviteit van jouw kennis voor jouw patiënt net zo afhankelijk van de mate waarin je werkt in systemen, processen en samenwerking met je collega’s.

In laagdrempelige salescoachingsessies stellen we vast welke routes een patiënt naar, binnen en na jouw zorg aflegt. We borgen daarbij een proces en reiken tools aan om binnen die routes patiënten beter te helpen herstellen of prestaties te halen. Dit leidt ook tot meer omzet en winst voor de praktijk.

Past sales bij jouw praktijk?

Al jarenlang werken wij samen met paramedici, mondzorgpraktijken, privéklinieken en specialisten om hun praktijk op de lange termijn sterk in de markt te zetten. Dit doen wij op lokale, regionale, nationale en internationale schaal. Wij werken voor 1-persoons praktijken en voor ketens met 10+ locaties. Benieuwd of onze sales oplossingen bij jouw praktijk passen? Bekijk ons werk of neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Work, work, work...

Onze cases

Resultaten die wij behaald hebben voor onze klanten!

Wat zeggen onze klanten?

Marieke Vellinga
Marco Spironello
Tijmen Kooij
Eray

“Medifactor weet de vraag van de praktijkhouder pérfect te vertalen naar effectieve strategieën” – Marieke Vellinga, Fysio 038

“Ik hoor en zie steeds meer “Google” bij nieuwe patiënten” – Tijmen Kooij, FysioXtra

“Met hun digitale en innovatieve strategieën een aanwinst voor elke praktijk in de zorg!” – Marco Spironello, Fysio World Amsterdam

“Bij Medifactor vond ik een bureau met inhoudelijke vak- en marktkennis” – Eray Yigitdol, Fysio Eray

Wat zeggen onze klanten?

Marieke Vellinga
“Medifactor weet de vraag van de praktijkhouder pérfect te vertalen naar effectieve oplossingen” – Marieke Vellinga, Fysio 038
Marco Spironello
“Medifactor is een aanwinst voor elke praktijk in de zorg!” – Marco Spironello, Fysio World Amsterdam
Tijmen Kooij
“Ik hoor en zie steeds meer “Google” bij nieuwe patiënten” – Tijmen Kooij, FysioXtra
Eray
“Bij Medifactor vond ik een bureau met inhoudelijke vak- en marktkennis” – Eray Yigitdol, Fysio Eray

Kansen voor jouw praktijk bespreken?

Neem dan contact op met Jerry voor een gratis advies gesprek.
×

Welkom!

Zorgpraktijk winstgevend maken? Stel vrijblijvend al je vragen

× Sparren met Medifactor