Praktijk Sales

Praktijk Sales

Voor effectieve zorg

Een patiënt die zich gehoord voelt en effectief van zijn klachten af geholpen wordt. Dat is vaak het resultaat van zorg die in goede samenwerking door verschillende zorgprofessionals wordt geleverd. Die moeten daarvoor goed met elkaar en de patiënt communiceren.

Medifactor coached zorgprofessionals in soft sales met tools en processen.

test

Sales voor effectieve zorg

Effectieve zorg voor patiënten komt vaak aan op een combinatie van gespecialiseerde zorg. Dit kan een verwijzing naar een collega binnen of buiten de praktijk zijn. Of een nauwe samenwerking tussen professionals in een vooraf bepaald en samengesteld zorgtraject.

Therapie trouw en trajecten die worden afgemaakt leveren een gezondere patiënt en beter resultaat voor jouw praktijk.

Door toegankelijke sales coaching bieden wij jouw teamleden prettig bruikbare tools om patiënten te stimuleren het beste uit zorg en zelfzorg te halen.

Praktijk marketing Medifactor

Succesvolle praktijk sales

Wat is nodig voor effectieve zorg?

Natuurlijk, kennis van goede zorg en een juiste diagnose. Maar als zorgprofessional is de effectiviteit van jouw kennis voor jouw patiënt net zo afhankelijk van de mate waarin je werkt in systemen, processen en samenwerking met je collega’s.

In laagdrempelige salescoachingsessies stellen we vast welke routes een patiënt naar, binnen en na jouw zorg aflegt. We borgen daarbij een proces en reiken tools aan om binnen die routes patiënten beter te helpen herstellen of prestaties te halen. Dit leidt ook tot meer omzet en winst voor de praktijk.

Past sales bij jouw praktijk?

Al jarenlang werken wij samen met paramedici, mondzorgpraktijken, privéklinieken en specialisten om hun praktijk op de lange termijn sterk in de markt te zetten. Dit doen wij op lokale, regionale, nationale en internationale schaal. Wij werken voor 1-persoons praktijken en voor ketens met 10+ locaties. Benieuwd of onze sales oplossingen bij jouw praktijk passen? Bekijk ons werk of neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Ervaringen van zorgproffesionals met ons

“Samenwerken met Medifactor is een feestje! Medifactor beheert meerdere websites binnen ons portfolio en dit doen ze met succes.
De mensen achter Medifactor zijn professioneel, betrokken en zien het ook als hún bedrijf.”

Eray

Robert Jan Hummel

Krachtcentrale Zwolle

“Medifactor heeft ons geholpen om goed vindbaar te worden op internet en weer overvolle agenda’s te krijgen. Ze denken graag met je mee om je praktijk verder te verbeteren en ze geven veel extra services. Wij zijn blij met ze!”

Marieke Vellinga

Roxanne Helleward

Fysio World Amsterdam

Persoonlijke aandacht. Verdiepen zich in het bedrijf en komen met passende strategische plannen om de (online)marketing te verbeteren. Daarnaast enthousiaste mannen, die goed benaderbaar zijn en snel kunnen schakelen.”

Marco Spironello

Eric Ruiter

2.0 Vitaal

×

Welkom!

Zorgpraktijk winstgevend maken? Stel vrijblijvend al je vragen

× Sparren met Medifactor