Fysio World Amsterdam

“De creatie van een gloednieuw concept, met een focus op sportblessures en orthopedische klachten”

Webdesign & Huisstijl

Toename in conversie percentage

Zoekmachine Optimalisatie

Toename relevante organische website bezoekers

Google Ads

Specifieke patiënten met sportblessures

Specialist in Orthopedische klachten

Over Fysio World Amsterdam

Met meer dan 30 jaar ervaring is Fysio World Amsterdam een begrip in Amsterdam-Oost. Fysio World Amsterdam heeft specialisten in huis met ieder zijn/haar eigen orthopedische specialisatie.

Bij Fysio World Amsterdam kun je terecht met enorm uiteenlopende klachten. Denk hierbij aan klachten aan de rug, schouder, enkel, knie, pols en heup. Verder biedt Fysio World Amsterdam een breed pakket aan van andere behandeling zoals manuele therapie, echografie, shockwave therapie en EPTE.

Hierdoor is deze partij met recht een zorgspecialist te noemen, waar voor tal van klachten expertise in huis is voor een spoedig herstel.

"Medifactor maakt een goede vertaling van de behoeften van de praktijk en de respons qua patiënten. Ze zijn zeer betrokken in het digitale proces, ze denken mee en sturen strategieën bij indien nodig. Een aanwinst voor elke praktijk in de zorg!"

 

Marco Spironello

online marketing voor fysiotherapeuten

Nieuw concept voor sportblessures 

De uitdaging van Fysio World Amsterdam

De uitdaging van Fysio World Amsterdam was een uitvloeisel van eerdere werkzaamheden die we voor deze partij hebben mogen uitvoeren. We hebben namelijk al een website mogen creëren voor Marco. Hier is vervolgens een duurzame stroom aan bezoekers naartoe gecreëerd door middel van een effectieve inzet van Google Ads en hoogwaardige medische contentmarketing. 

Fysio World Amsterdam was een nieuw concept van eigenaar Marco, met een specifiekere focus op patiënten met sportblessures.

Project Lead aan het woord

Rolf Wouters, Business Consultant

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

De oplossing

Om de ambities voor dit nieuwe concept te realiseren en de specifieke doelgroep aan te spreken, is een volledig nieuwe website gerealiseerd. De nieuwe website moest gericht zijn op de patiënt met sportblessures, om meer afspraken uit de bezoekers te krijgen. 

Webdesign voor Fysio World Amsterdam

Voor Fysio World Amsterdam is een uitgebreide website tot stand gebracht. In lijn met de doelstelling is deze dusdanig ingericht, zodat er inderdaad een duurzame stroom aan patiënten met sportblessures wordt gegenereerd. 

De verschillende orthopedische specialismen die de deskundige experts hun eigen hebben gemaakt terugkomen. Een gebruiksvriendelijke website op zowel desktop en mobiel zorgt voor een prettige ervaring van de bezoeker, waardoor deze de ervaren klachten eenvoudig kan terugvinden. 

Benieuwd naar het eindresultaat? Bekijk deze hieronder of op fysioworldamsterdam.nl.

website mobiel fysiotherapie

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Duurzame stroom aan sportblessure patiënten 

Na enkele jaren blogs schrijven had de oude website al ruim 7000 bezoeker per maand. Deze stroom aan bezoekers was al een stabiele basis. Echter was er met de transitie naar Fysio World Amsterdam een specifiekere focus op bezoekers met sportklachten gewenst. Hier is dan ook op ingezet na de lancering van de nieuwe website.

Door de creatie van hoogwaardige medische content – specifiek ingezet op tal van sportklachten – is dit segment voor Fysio World Amsterdam bereikt.

Door de ervaren klachten op expert niveau te benaderen is de lezer geïnformeerd in de vorm van medische artikelen. Hierna werd deze contactmogelijkheden geboden voor een specialistische behandeling.

Het resultaat? Een verdubbeling van het aantal nieuwe sportblessure patiënten. Een prachtig resultaat voor de inspanningen op dit vlak. 

Google Ads

Stroom aan patiënten via Google Ads

Niet enkel is de nieuwe doelgroep door medische content geworven. Ook is er geadverteerd in Google op sportgerelateerde klachten.

Dit heeft tevens geleid tot extra websitebezoekers met specifieke sportklachten. Zo heeft ook deze vorm van online zorgmarketing bijgedragen aan het behaalde resultaat. 

Advertentie tandarts

Cijfers van een succesvolle samenwerking

Het gerealiseerde resultaat

Voor Fysio World Amsterdam hebben we prachtige resultaten weten te realiseren.

Om te beginnen is er voor Fysio World Amsterdam een nieuwe, duurzame stroom aan patiënten op gang gebracht met sportgerelateerde klachten. 

Het nieuwe aantal patiënten is merkbaar verdubbeld, waar deze patiënten ook specifieker zijn dan voorheen. 

Ten slotte zijn de websitegebruikers zichtbaar tevreden, waar het bouncepercentage is verlaagd en de bestede tijd op de pagina’s van de websites is toegenomen.

Wil jij meer weten over gerichte groei met marketing voor jouw praktijk?

Neem dan contact op met Jerry voor een gratis advies gesprek

Medifactor Zorgmarketeers

Bekijk ook deze succesverhalen

Lees ook eens deze andere succesverhalen waar we trots op zijn:

Tandarts NoordAs

Tandarts NoordAs"Succesvolle praktijkovername met online vertaalslag in een gebruiksvriendelijke website en duurzame stroom aan patiënten."Webdesign &...

Lees meer

Tandarts Elzenhagen

Tandartspraktijk Elzenhagen"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua."Webdesign &...

Lees meer

Tandarts Zijdelwaard

Tandartspraktijk Zijdelwaard"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua."Webdesign &...

Lees meer
×

Welkom!

Zorgpraktijk winstgevend maken? Stel vrijblijvend al je vragen

× Sparren met Medifactor