Praktijk Strategie

Praktijk Strategie

Voor een duidelijke koers en gezonde winst

Het bepalen en uitvoeren van een heldere strategie geeft jouw praktijk een duidelijke koers. Als een strategie consequent gevoerd wordt leidt dat tot een prettige praktijkvoering en gezonde winst.

Medifactor helpt praktijkhouders bij hun praktijk strategie.

test

Jouw praktijk over 5 jaar

Hoe ziet jouw patiëntenbestand er over 5 jaar uit? Wat voor type patiënten trek je aan en via welke wegen doe je dit? Hoe kijken jouw patiënten naar jouw praktijk en hoe sta je bekend in de markt? Ben je gezond winstgevend en heb je patiënten die bij jou passen?

Door samen te bepalen wat voor jou als persoon en praktijkhouder belangrijk is, hoe de zorgmarkt zich ontwikkeld en wat nodig is voor een gezonde praktijkvoering, stellen we een concreet plan op. Geen abstracte zaken, maar goed uitvoerbare en werkbare acties.

Praktijk marketing Medifactor

Succesvolle praktijk strategie

Wat is nodig voor een heldere strategie?

Om tot een heldere strategie te komen, stellen we korte en lange termijn doelstellingen die voor jouzelf én jouw praktijk belangrijk zijn. De korte termijn is 1 jaar en de lange termijn is 3 tot 5 jaar.

Vervolgens vullen we concrete marketingkanalen in om jouw praktijk in de gekozen markt te zetten en patiënten aan te trekken. De kern van een strategie is namelijk op welke type patiënt je jouw zorg richt.

Daarnaast moet jouw praktijk daar van binnen op ingericht zijn. Dat betekent dat jouw team de strategie moet begrijpen en dat ze ondersteund moeten worden met tools en processen om die waar te maken.

Denk bijvoorbeeld aan het juiste gedrag naar een patiënt, zodat zorgtrajecten goed worden uitgevoerd, afgemaakt én winstgevend worden.

Welke strategie past bij jouw praktijk?

Al jarenlang werken wij samen met paramedici, mondzorgpraktijken, privéklinieken en specialisten om hun praktijk op de lange termijn sterk in de markt te zetten. Dit doen wij op lokale, regionale, nationale en internationale schaal. Wij werken voor 1-persoons praktijken en voor ketens met 10+ locaties. Benieuwd of onze strategie oplossingen bij jouw praktijk passen? Bekijk ons werk of neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Work, work, work...

Onze cases

Resultaten die wij behaald hebben voor onze klanten!

Wat zeggen onze klanten?

Marieke Vellinga
Marco Spironello
Tijmen Kooij
Eray

“Medifactor weet de vraag van de praktijkhouder pérfect te vertalen naar effectieve strategieën” – Marieke Vellinga, Fysio 038

“Ik hoor en zie steeds meer “Google” bij nieuwe patiënten” – Tijmen Kooij, FysioXtra

“Met hun digitale en innovatieve strategieën een aanwinst voor elke praktijk in de zorg!” – Marco Spironello, Fysio World Amsterdam

“Bij Medifactor vond ik een bureau met inhoudelijke vak- en marktkennis” – Eray Yigitdol, Fysio Eray

Wat zeggen onze klanten?

Marieke Vellinga
“Medifactor weet de vraag van de praktijkhouder pérfect te vertalen naar effectieve oplossingen” – Marieke Vellinga, Fysio 038
Marco Spironello
“Medifactor is een aanwinst voor elke praktijk in de zorg!” – Marco Spironello, Fysio World Amsterdam
Tijmen Kooij
“Ik hoor en zie steeds meer “Google” bij nieuwe patiënten” – Tijmen Kooij, FysioXtra
Eray
“Bij Medifactor vond ik een bureau met inhoudelijke vak- en marktkennis” – Eray Yigitdol, Fysio Eray

Kansen voor jouw praktijk bespreken?

Neem dan contact op met Jerry voor een gratis advies gesprek.
×

Welkom!

Zorgpraktijk winstgevend maken? Stel vrijblijvend al je vragen

× Sparren met Medifactor