Praktijk Strategie

Praktijk Strategie

Voor een duidelijke koers en gezonde winst

Het bepalen en uitvoeren van een heldere strategie geeft jouw praktijk een duidelijke koers. Als een strategie consequent gevoerd wordt leidt dat tot een prettige praktijkvoering en gezonde winst.

Medifactor helpt praktijkhouders bij hun praktijk strategie.

test

Jouw praktijk over 5 jaar

Hoe ziet jouw patiëntenbestand er over 5 jaar uit? Wat voor type patiënten trek je aan en via welke wegen doe je dit? Hoe kijken jouw patiënten naar jouw praktijk en hoe sta je bekend in de markt? Ben je gezond winstgevend en heb je patiënten die bij jou passen?

Door samen te bepalen wat voor jou als persoon en praktijkhouder belangrijk is, hoe de zorgmarkt zich ontwikkeld en wat nodig is voor een gezonde praktijkvoering, stellen we een concreet plan op. Geen abstracte zaken, maar goed uitvoerbare en werkbare acties.

Praktijk marketing Medifactor

Succesvolle praktijk strategie

Wat is nodig voor een heldere strategie?

Om tot een heldere strategie te komen, stellen we korte en lange termijn doelstellingen die voor jouzelf én jouw praktijk belangrijk zijn. De korte termijn is 1 jaar en de lange termijn is 3 tot 5 jaar.

Vervolgens vullen we concrete marketingkanalen in om jouw praktijk in de gekozen markt te zetten en patiënten aan te trekken. De kern van een strategie is namelijk op welke type patiënt je jouw zorg richt.

Daarnaast moet jouw praktijk daar van binnen op ingericht zijn. Dat betekent dat jouw team de strategie moet begrijpen en dat ze ondersteund moeten worden met tools en processen om die waar te maken.

Denk bijvoorbeeld aan het juiste gedrag naar een patiënt, zodat zorgtrajecten goed worden uitgevoerd, afgemaakt én winstgevend worden.

Welke strategie past bij jouw praktijk?

Al jarenlang werken wij samen met paramedici, mondzorgpraktijken, privéklinieken en specialisten om hun praktijk op de lange termijn sterk in de markt te zetten. Dit doen wij op lokale, regionale, nationale en internationale schaal. Wij werken voor 1-persoons praktijken en voor ketens met 10+ locaties. Benieuwd of onze strategie oplossingen bij jouw praktijk passen? Bekijk ons werk of neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Ervaringen van zorgproffesionals met ons

“Samenwerken met Medifactor is een feestje! Medifactor beheert meerdere websites binnen ons portfolio en dit doen ze met succes.
De mensen achter Medifactor zijn professioneel, betrokken en zien het ook als hún bedrijf.”

Eray

Robert Jan Hummel

Krachtcentrale Zwolle

“Medifactor heeft ons geholpen om goed vindbaar te worden op internet en weer overvolle agenda’s te krijgen. Ze denken graag met je mee om je praktijk verder te verbeteren en ze geven veel extra services. Wij zijn blij met ze!”

Marieke Vellinga

Roxanne Helleward

Fysio World Amsterdam

Persoonlijke aandacht. Verdiepen zich in het bedrijf en komen met passende strategische plannen om de (online)marketing te verbeteren. Daarnaast enthousiaste mannen, die goed benaderbaar zijn en snel kunnen schakelen.”

Marco Spironello

Eric Ruiter

2.0 Vitaal

×

Welkom!

Zorgpraktijk winstgevend maken? Stel vrijblijvend al je vragen

× Sparren met Medifactor