Wie zijn wij

Strategisch partner voor marketing in de zorg

Wij zijn er voor zorgprofessionals die een duidelijke koers willen varen. Als strategisch partner met markt inhoudelijke kennis en ervaring met tientallen praktijkhouders zetten we jouw praktijk op de juiste koers. 

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Wie is Medifactor

Geneeskunde, online marketing en commerciële bedrijfskunde zijn onze achtergrond. De combinatie van deze kennis zorgt ervoor dat wij de wereld van de zorgprofessionals kennen en hen kunnen helpen bij de ontwikkeling van hun praktijk.

In nauwe samenwerking met onze klanten borgen we doelstellingen en bepalen we de koers. Dit resulteert in een overzichtelijk plan met duidelijke acties die zorgen voor resultaat. Of het nu gaat om groei, een duidelijke koers of een beter werkbare praktijkvoering, voor elke zorgprofessional kunnen wij waarde toevoegen.

Onze missie & visie

Missie & visie

Met goede zorg leveren, een praktijk runnen, anticiperen op de zorgmarkt, manifesteren in de zorgketen en de zorgconsument volgen heb je als zorgprofessional een stevige agenda.

Wij helpen jou om wensen om te zetten in doelen en deze met duidelijke, concrete stappen te bereiken. Graag leren wij jou kennen. Wie ben je als zorgondernemer? Wat past bij jou? Hoe stel jij jouw praktijk voor over een aantal jaar? We zijn er trots op dat we al met tientallen praktijken hebben samengewerkt. In deze tijd hebben we enorm veel kennis en expertise opgedaan over de zorgsector.

Voor zorgondernemers

Wij zijn een partner voor zorgondernemers

Wij zijn er voor fysiotherapeuten, chiropractors, tandartsen, psychologen, private klinieken en alle zorgondernemers die er zijn voor de moderne zorgconsument.

Wij kennen de reis die de zorgconsument aflegt in het digitale landschap én het zorglandschap. Dit biedt grote kansen voor zorgondernemers die deze zorgconsument optimaal willen bedienen. Met deze kennis zijn wij een geschikte partner voor zorgprofessionals die willen blijven ontwikkelen.

Wat is jouw doel?

Een winnende strategie begint altijd bij een doordachte analyse.

Blogs over Strategie en Marketing

Uitgelichte Artikelen

Complete Online Marketing voor Tandartsen

Complete Online Marketing voor Tandartsen

Online Marketing voor Mondzorgspecialisten Complete online marketing voor TandartsenBinnen de online marketing voor tandartsen en paramedici zijn er vijf tot tien kanalen te onderscheiden om nieuwe cliënten aan te trekken en bestaande cliënten te blijven prikkelen....

Lees meer
Complete Online Marketing voor Psychologen

Complete Online Marketing voor Psychologen

Wij zijn Medifactor Complete online marketing voor psychologenMeer en meer gaan vragers van psychische zorg online op zoek naar een specialist. Hier zichtbaar en jezelf online passend presenteren zijn is van groot belang om deze cliënten in jouw kliniek te krijgen. In...

Lees meer
×

Welkom!

Zorgpraktijk winstgevend maken? Stel vrijblijvend al je vragen

× Sparren met Medifactor