Tandarts NoordAs

“Succesvolle praktijkovername met online vertaalslag in een gebruiksvriendelijke website en duurzame stroom aan patiënten.”

Webdesign & Huisstijl

Websitegebruikers prettig online ontvangen

Zoekmachine Optimalisatie

Toename relevante organische website bezoekers

Google Ads

Regionale patiënten geworven

Specialist in tandheelkunde

Over Tandarts Noordas

Tandarts NoordAs is een moderne tandartspraktijk in Amsterdam Noord die zich richt op kwaliteitszorg met aandacht. Met een team van ervaren tandartsen en mondhygiënisten biedt de praktijk een breed scala aan behandelingen voor patiënten van alle leeftijden.

Het team van Tandarts NoordAs bestaat uit ervaren en gediplomeerde tandartsen en mondhygiënisten die regelmatig cursussen en trainingen volgen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de tandheelkunde.

"Het team van Medifactor heeft ons goed geholpen aan een nieuwe website. Ze luisteren goed naar onze wensen en geven veel tips die ons helpen. Ook denken ze met ons mee en houden zich aan de afspraken."

 

Sonja Nahavandian

Tandarts-Noordas-Responsive.webp

Succesvolle praktijkovername 

De uitdaging van Tandarts Noordas

Eigenaresse Sonja wilde haar nieuwe praktijk laten groeien met patiënten voor controles, mondhygiëne en daarnaast voor de kindertandarts. Dit wilde ze doen met een partner aan wie ze de marketing volledig uit handen kon geven.

Project Lead aan het woord

Rolf Wouters, Business Consultant

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

De oplossing

Sonja zocht met name naar een partij die zijn werk goed en integer doet, wat onze kernpunten zijn. De samenwerking is hiertoe een sterke match gebleken. Door middel van een professionele nieuwe website en een specialistische inzet van Google Ads en medische contentmarketing is een gestage praktijkgroei gerealiseerd.

Webdesign voor Tandarts Noordas

Voor Tandarts Noordas is een professionele mondzorg website gecreëerd waarbij een frisse en eigentijdse uitstraling centraal stonden. Door een heldere structuur en gebruiksvriendelijke navigatie is een zo optimaal mogelijke beleving voor de potentiële patiënt op de website.

De aangewakkerde stroom aan nieuwe patiënten vanuit Google Ads en medische blogmarketing is hierdoor goed opgevangen met een optimaal presterende website. Dit is een direct gevolg van de focus op gebruiksvriendelijkheid, informatievoorziening en een moderne uitstraling.

Benieuwd naar het eindresultaat? Deze is hieronder te bekijken of via tandartsnoordas.nl

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Specifieke doelgroep bereikt met medische content

Voor Tandarts Noordas is voor de overgenomen praktijk een duurzame stroom aan cliënten aangelegd door middel van de inzet van kwalitatieve medische content.

Dagelijks zijn er duizenden zoekopdrachten op het gebied van informatie met betrekking tot de mondzorg.  Door de mondzorg expertise die Tandarts Noordas in huis heeft te vertalen naar het online landschap is de nieuwe praktijk als autoriteit in de markt gezet in de regio Amsterdam-Noord.

Patiënten die specifiek naar deze praktijk komen voor de kwalen waar deze mee kampen op dit vlak is aangewakkerd. In de praktijk was deze nieuwe stroom aan patiënten merkbaar en werd deze erkend.

 

Google Ads

Regionale patiënten werving via Google Ads

Ook is Google Ads effectief ingezet om patiënten te werven. Hierbij is gestart met het leggen van een stabiele basis door de opzet van een nieuw Google Ads account voor de overgenomen praktijk.

Hierin hebben de nieuwe praktijkidentiteit en marktfocus op patiëntenwerving in Amsterdam-Noord de rode draad gevormd. 

Het resultaat is een merkbare nieuwe stroom aan patiënten uit de regio Amsterdam-Noord die is aangelegd naar de nieuwe praktijk.

Advertentie tandarts

Cijfers van een succesvolle samenwerking

Het gerealiseerde resultaat

Voor Tandarts Noordas hebben we prachtige resultaten weten te realiseren.

De praktijkovername is online succesvol doorvertaald door een intieme samenwerking en een grondige analyse van de expertises van de mondzorgspecialisten.

Een gerichte inzet van Google Ads en medische content met focus op de specifieke specialisaties van de praktijk heeft geleid tot een continue stroom van passende patiënten.

Door middel van de een gebruiksvriendelijk websitedesign gericht op optimale conversie zijn de hiermee geworven patiënten vervolgens naadloos opvangen.

Wil jij meer weten over gerichte groei met marketing voor jouw praktijk?

Neem dan contact op met Jerry voor een gratis advies gesprek

Medifactor Zorgmarketeers

Bekijk ook deze succesverhalen

Lees ook eens deze andere succesverhalen waar we trots op zijn:

Amsterdam Brain Center

Amsterdam Brain Center"Realisatietraject voor de oprichting van een internationaal centrum voor complexe neurologische aandoeningen."Webdesign &...

Lees meer

Fysio Eray

Fysio Eray"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua."Webdesign &...

Lees meer

Fysio038

Fysio 038"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua."Webdesign &...

Lees meer
×

Welkom!

Zorgpraktijk winstgevend maken? Stel vrijblijvend al je vragen

× Sparren met Medifactor