Praktijk Overname

Praktijk Overname

Opschalen of professionaliseren

Jouw praktijk opschalen of professionaliseren met de juiste faciliteiten? Wij beschikken over een netwerk van investeerders en praktijkhouders die altijd geïnteresseerd zijn in participatie of uitbreiding. Hierin zijn veel samenwerkingsvormen mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden.

test

Praktijk marketing Medifactor

Praktijk overname om jouw praktijk te laten groeien

Investeren in een praktijk

Bij het starten of overnemen van een praktijk komt veel kijken. Investeringen, financieringen, marketing, organisatie en meer. Het kan daarbij prettig zijn om een partner te hebben die hier de wegen kent, ervaring heeft en de weg naar kapitaal kent.

Een aantal relaties en klanten in ons netwerk staat altijd open voor kansen en mogelijkheden die zich op dit vlak aandienen. Start je als eenmanspraktijk of ben je al met een team aan meerdere vestigingen toe? Onze partners kunnen je op elk vlak adviseren en faciliteren.

Als je deze plannen hebt, neem dan bij vragen gerust contact met ons. Wij kunnen je in contact brengen met de juiste mensen.

Geïnteresseerd in investeren of overname?

Al jarenlang werken wij samen met paramedici, mondzorgpraktijken, privéklinieken en specialisten om hun praktijk op de lange termijn sterk in de markt te zetten. Dit doen wij op lokale, regionale, nationale en internationale schaal. Wij werken voor 1-persoons praktijken en voor ketens met 10+ locaties. Ben jij geïnteresseerd in het investeren of overnemen van een praktijk en ben je benieuwd of ons netwerk jou daar bij kan helpen? Bekijk ons werk of neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Work, work, work...

Onze cases

Resultaten die wij behaald hebben voor onze klanten!

Wat zeggen onze klanten?

Marieke Vellinga
Marco Spironello
Tijmen Kooij
Eray

“Medifactor weet de vraag van de praktijkhouder pérfect te vertalen naar effectieve strategieën” – Marieke Vellinga, Fysio 038

“Ik hoor en zie steeds meer “Google” bij nieuwe patiënten” – Tijmen Kooij, FysioXtra

“Met hun digitale en innovatieve strategieën een aanwinst voor elke praktijk in de zorg!” – Marco Spironello, Fysio World Amsterdam

“Bij Medifactor vond ik een bureau met inhoudelijke vak- en marktkennis” – Eray Yigitdol, Fysio Eray

Wat zeggen onze klanten?

Marieke Vellinga
“Medifactor weet de vraag van de praktijkhouder pérfect te vertalen naar effectieve oplossingen” – Marieke Vellinga, Fysio 038
Marco Spironello
“Medifactor is een aanwinst voor elke praktijk in de zorg!” – Marco Spironello, Fysio World Amsterdam
Tijmen Kooij
“Ik hoor en zie steeds meer “Google” bij nieuwe patiënten” – Tijmen Kooij, FysioXtra
Eray
“Bij Medifactor vond ik een bureau met inhoudelijke vak- en marktkennis” – Eray Yigitdol, Fysio Eray

Kansen voor jouw praktijk bespreken?

Neem dan contact op met Jerry voor een gratis advies gesprek.
×

Welkom!

Zorgpraktijk winstgevend maken? Stel vrijblijvend al je vragen

× Sparren met Medifactor