Praktijk Overname

Praktijk Overname

Opschalen of professionaliseren

Jouw praktijk opschalen of professionaliseren met de juiste faciliteiten? Wij beschikken over een netwerk van investeerders en praktijkhouders die altijd geïnteresseerd zijn in participatie of uitbreiding. Hierin zijn veel samenwerkingsvormen mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden.

test

Praktijk marketing Medifactor

Praktijk overname om jouw praktijk te laten groeien

Investeren in een praktijk

Bij het starten of overnemen van een praktijk komt veel kijken. Investeringen, financieringen, marketing, organisatie en meer. Het kan daarbij prettig zijn om een partner te hebben die hier de wegen kent, ervaring heeft en de weg naar kapitaal kent.

Een aantal relaties en klanten in ons netwerk staat altijd open voor kansen en mogelijkheden die zich op dit vlak aandienen. Start je als eenmanspraktijk of ben je al met een team aan meerdere vestigingen toe? Onze partners kunnen je op elk vlak adviseren en faciliteren.

Als je deze plannen hebt, neem dan bij vragen gerust contact met ons. Wij kunnen je in contact brengen met de juiste mensen.

Geïnteresseerd in investeren of overname?

Al jarenlang werken wij samen met paramedici, mondzorgpraktijken, privéklinieken en specialisten om hun praktijk op de lange termijn sterk in de markt te zetten. Dit doen wij op lokale, regionale, nationale en internationale schaal. Wij werken voor 1-persoons praktijken en voor ketens met 10+ locaties. Ben jij geïnteresseerd in het investeren of overnemen van een praktijk en ben je benieuwd of ons netwerk jou daar bij kan helpen? Bekijk ons werk of neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Ervaringen van zorgproffesionals met ons

“Samenwerken met Medifactor is een feestje! Medifactor beheert meerdere websites binnen ons portfolio en dit doen ze met succes.
De mensen achter Medifactor zijn professioneel, betrokken en zien het ook als hún bedrijf.”

Eray

Robert Jan Hummel

Krachtcentrale Zwolle

“Medifactor heeft ons geholpen om goed vindbaar te worden op internet en weer overvolle agenda’s te krijgen. Ze denken graag met je mee om je praktijk verder te verbeteren en ze geven veel extra services. Wij zijn blij met ze!”

Marieke Vellinga

Roxanne Helleward

Fysio World Amsterdam

Persoonlijke aandacht. Verdiepen zich in het bedrijf en komen met passende strategische plannen om de (online)marketing te verbeteren. Daarnaast enthousiaste mannen, die goed benaderbaar zijn en snel kunnen schakelen.”

Marco Spironello

Eric Ruiter

2.0 Vitaal

×

Welkom!

Zorgpraktijk winstgevend maken? Stel vrijblijvend al je vragen

× Sparren met Medifactor