Voor wie

Een winstgevende Mondzorg praktijk met de juiste patiënten

Een stroom van nieuwe patiënten met hoog rendement

Meer patiënten die bij jouw praktijk passen én die zorgen voor een gezonde omzet en winst. Als strategisch en digitaal partner voor Mondzorgpraktijken helpen wij jou hierbij.

test

De Toekomst van Mondzorg

Toenemende concurrentie, kritische patiënten en moeilijk te binden specialisten. Hoe houd je als tandarts, mondhygiënist of specialist je praktijk stabiel en wat moet je doen voor patiënten binding?

Dagelijks praten wij hierover met praktijkhouders. Met de juiste strategie en praktijkvoering is het mogelijk om jouw prachtige vak uit te voeren, goede zorg te leveren én meer patiënten te werven en te houden voor mondzorg en specialisaties.

Praktijk marketing Medifactor

Praktijk starten, overnemen of laten groeien

Met de juiste Marketing uitingen zorgen we ervoor dat we patiënten aantrekken die bij jouw praktijk passen en dat ze bij jou blijven. Met online marketing zorgen we bijvoorbeeld voor een optimale vindbaarheid, bekendheid en bereikbaarheid van jouw praktijk.

Met professionele en aantrekkelijke praktijk aankleding wordt die positieve ervaring voor jouw patiënten ín jouw praktijk versterkt.

Ervaringen van fysiotherapeuten met ons

Succesverhalen met tandartsen

Wij hebben al met tal van tandartsen mogen samenwerken. Bekijk hieronder onze succesverhalen met mondzorg specialisten:

Waar kunnen we jou als tandarts mee van dienst zijn?

Hopelijk hebben we je al een indruk geven over onze denk- en werkwijze. Op welk vlak kunnen we jou als tandarts mee ondersteunen? Hieronder hebben we onze blogs speciaal voor tandartsen voor je op een rijtje gezet.

Lees hierin meer over alles op het gebied van online marketing als tandartsen, het starten van een eigen mondzorgpraktijk of een professionele website voor een tandartspraktijk.

Complete Online Marketing voor Tandartsen

Complete Online Marketing voor Tandartsen

Online Marketing voor Mondzorgspecialisten Complete online marketing voor TandartsenBinnen de online marketing voor tandartsen en paramedici zijn er vijf tot tien kanalen te onderscheiden om nieuwe cliënten aan te trekken en bestaande cliënten te blijven prikkelen....

Lees meer
×

Welkom!

Zorgpraktijk winstgevend maken? Stel vrijblijvend al je vragen

× Sparren met Medifactor