Voor wie

De juiste cliënten voor jouw als psycholoog 

Trek meer én beter passende patiënten aan

Met jouw expertise help je mensen om blijvend van hun psychische klachten af te komen. Het is essentieel dat meer mensen op de hoogte zijn van de effectieve behandelmethoden die jij te bieden hebt. Als jouw strategische digitale partner voor psychologen, zijn we er om jou hierbij te ondersteunen.

test

De Toekomst van gespecialiseerde psychologische zorg

In de afgelopen jaren is de vraag naar gespecialiseerde psychologische zorg gestaag toegenomen. De digitale zorgconsument zoekt steeds vaker naar psychologische hulp, terwijl zorgverzekeraars steeds minder vergoeden. Als psycholoog moet je niet alleen goed vindbaar en bereikbaar zijn, maar ook je online praktijkpresentatie op orde hebben.

Wij praten dagelijks met psychologen over deze uitdagingen. Met de juiste strategie, presentatie en marketing kun je jouw waardevolle specialisatie toegankelijk maken voor meer mensen, hoogwaardige zorg leveren en je praktijk verder uitbouwen.

Praktijk marketing Medifactor

Marketing voor psychologen

Dankzij doelgerichte marketinginspanningen trekken we cliënten aan die goed bij jouw praktijk passen en zorgen we ervoor dat ze bij jou blijven. Met online marketing streven we naar een optimale vindbaarheid, bekendheid en bereikbaarheid van jouw psychologiepraktijk. Ook helpen wij jou bij het samenstellen van zorgtrajecten, die zorgen voor een hogere therapietrouw en beter herstel. Het vaststellen van jouw praktijkidentiteit en bijpassende look & feel zorgen tot slot voor een betere cliënt ervaring.

Ervaringen van zorgspecialisten met ons

Succesverhalen met psychologen

Wij hebben al met fijne psychologen mogen samenwerken. Bekijk hieronder onze succesverhalen:

Waar kunnen we jou als psycholoog mee van dienst zijn?

Hopelijk hebben we je al een indruk geven over onze denk- en werkwijze. Op welk vlak kunnen we jou als psycholoog mee ondersteunen? Hieronder hebben we onze blogs speciaal voor psycholoog voor je op een rijtje gezet.

Lees hierin meer over alles op het gebied van online marketing als psycholoog, het starten van een eigen psychologiepraktijk of een professionele website voor een psycholoog.

Complete Online Marketing voor Psychologen

Complete Online Marketing voor Psychologen

Wij zijn Medifactor Complete online marketing voor psychologenMeer en meer gaan vragers van psychische zorg online op zoek naar een specialist. Hier zichtbaar en jezelf online passend presenteren zijn is van groot belang om deze cliënten in jouw kliniek te krijgen. In...

Lees meer
×

Welkom!

Zorgpraktijk winstgevend maken? Stel vrijblijvend al je vragen

× Sparren met Medifactor