Voor wie

Een winstgevende Mondzorg praktijk met de juiste patiënten

Een stroom van nieuwe patiënten met hoog rendement

Meer patiënten die bij jouw praktijk passen én die zorgen voor een gezonde omzet en winst. Als strategisch en digitaal partner voor Mondzorgpraktijken helpen wij jou hierbij.

test

De Toekomst van Mondzorg

Toenemende concurrentie, kritische patiënten en moeilijk te binden specialisten. Hoe houd je als tandarts, mondhygiënist of specialist je praktijk stabiel en wat moet je doen voor patiënten binding?

Dagelijks praten wij hierover met praktijkhouders. Met de juiste strategie en praktijkvoering is het mogelijk om jouw prachtige vak uit te voeren, goede zorg te leveren én meer patiënten te werven en te houden voor mondzorg en specialisaties.

Praktijk marketing Medifactor

Praktijk starten, overnemen of laten groeien

Met de juiste Marketing uitingen zorgen we ervoor dat we patiënten aantrekken die bij jouw praktijk passen en dat ze bij jou blijven. Met online marketing zorgen we bijvoorbeeld voor een optimale vindbaarheid, bekendheid en bereikbaarheid van jouw praktijk.

Met professionele en aantrekkelijke praktijk aankleding wordt die positieve ervaring voor jouw patiënten ín jouw praktijk versterkt.

Ervaringen van mondzorgspecialisten met ons

“Ik zou Medifactor zeker aanbevelen, niet alleen vanwege de kwaliteit van het werk dat ze doen, maar ook vanwege hun professionaliteit.  De klus wordt met hart en ziel geklaard. Toppers!”

Marieke Vellinga

Nura Ozkan

Smile Design Center

“Het team van Medifactor heeft ons goed geholpen aan een nieuwe website. Ze luisteren goed naar onze wensen en geven veel tips die ons helpen. Ook denken ze met ons mee en houden zich aan de afspraken.”

Marco Spironello

Sonja Nahavandian

Tandarts Noordas

“Heel tevreden met dit bedrijf. Heel veel ellende gehad met de vorige websitebouwer. Helemaal goed opgevangen door DHS. Zowel de google ads als de website en service. Zeker aan te raden.”

Eray

Zeide Ronkes Agerbeek

Viadent Tandartsen

Waar kunnen we jou als tandarts mee van dienst zijn?

Hopelijk hebben we je al een indruk geven over onze denk- en werkwijze. Op welk vlak kunnen we jou als tandarts mee ondersteunen? Hieronder hebben we onze blogs speciaal voor tandartsen voor je op een rijtje gezet.

Lees hierin meer over alles op het gebied van online marketing als tandartsen, het starten van een eigen mondzorgpraktijk of een professionele website voor een tandartspraktijk.

Online Marketing Tandarts

Online Marketing voor Tandartsen

In deze blog lees je alles over online marketing voor jou als tandarts.

We gaan hierin onder andere in op de wijze waarop je online patiënten werft, waar een professionele website aan moet voldoen en behandelen we online strategieën.

Eigen tandartspraktijk starten

Eigen tandartspraktijk starten

Wil je jouw eigen mondzorgpraktijk gaan starten? Wij hebben in deze speciale belangrijke punten voor je op een rijtje gezet.

Daarnaast gaan we ook dieper in op de online strategieën die je als zelfstandige tandarts kunt toepassen.

Website laten maken tandartspraktijk

Professionele Tandarts Website

Een professionele website nodig voor jouw tandartspraktijk? Er zijn behoorlijk wat zaken waar deze aan moet voldoen.

Wij van Medifactor zijn expert en hebben er al tientallen gemaakt. In deze blog lees je alles rondom dit thema.

Kansen voor jouw praktijk bespreken?

Neem dan contact op met Jerry voor een gratis advies gesprek.

Over Medifactor

Al jarenlang werken wij samen met tandartsen om hun praktijk op de lange termijn sterk in de markt te zetten. Dit doen wij op lokale en regionale schaal. Wij werken voor 1-persoons praktijken en voor ketens met 10+ locaties.

Wil je weten welke stappen jij kan zetten? Mail ons dan voor een adviesgesprek.
Duurt ca 15 minuten, is vrijblijvend en je weet meteen waar je aan toe bent.

×

Welkom!

Zorgpraktijk winstgevend maken? Stel vrijblijvend al je vragen

× Sparren met Medifactor