Wij zijn Medifactor

Voor Online Marketing in de Zorg

Kennis van Marketing én de Zorgsector

Specialisten in Strategie en Online Marketing in de Zorg

Tientallen Zorgpraktijken Succesvol Geholpen

Kennis van Marketing én de Zorgsector

Specialisten in Online Marketing in de Zorg

Tientallen praktijken Succesvol Geholpen

specialisten zorgmarketing

Online Marketing in de Zorg

De zorgvrager helpen is het belangrijkste en hoogste doel van een zorgpraktijk. Dan moeten ook de wensen en behoeften van die zorgvrager het uitgangspunt vormen voor zorgmarketing activiteiten. En die zorgvrager is veel en vaak online.

In de afgelopen jaren hebben wij met ruim 100 zorgpraktijk ervaring opgedaan op alle kanalen van de online marketing in de zorg. We hebben een grote hoeveelheid data opgebouwd over zorggerelateerde vragen die online worden gesteld en hoe die zorgvrager zich in de customer journey gedraagt als hij contact met een medisch specialist zoekt.

Ben jij een zorgprofessional en denk jij na over een betere aansluiting op jouw markt? Voor elke doelstelling, groot of klein, hebben wij oplossingen die kunnen bijdragen aan het bereiken van jouw doelstellingen.

Wij weten precies wat jij op je website moeten zetten, hoe en op welke zorgmarketing kanalen je actief moet zijn en welke content er gelezen en gezien wordt door welke patiëntengroep. Als je hierover vragen hebt, staan wij graag vrijblijvend tot je dienst.

Zorg Marketing voor jouw praktijk

Meer patiënten, beter vindbaar en bereikbaar of een duidelijke identiteit in de Zorgketen? Met goede zorg marketing, de juiste strategie en een dosis geduld zijn deze doelen goed haalbaar. De Nederlandse bevolking is immer online en dat geldt ook wanneer ze pijn voelen, een kwaal denken te hebben of informatie willen over een behandeling of zorgverlener.

Wij noemen dit de “Patiënt Journey”, waarbij het gebruikelijke bezoek aan de eerste lijn – en de tweede lijn – sterk wordt beïnvloed door hoe je jezelf als zorgpraktijk online neerzet. Niet alleen goed vindbaar en zichtbaar, maar ook makkelijk te bereiken voor bestaande patiënten, die jouw website bezoeken met hun mobiele telefoon.

Meestal weet jij als zorgprofessional wel wie jouw patiëntendoelgroep is en hoe ze van oudser bij jouw praktijk komen. Maar hoe gaat dat online? Via welke zorgmarketing kanalen en op welke manier moet je vindbaar en zichtbaar zijn, om de doelgroep die je heb of had, te behouden?

 

Direct meer patiënten

Binnen 3 maanden merkbaar meer patiënten met Google Ads

Groei specialismen

Voor altijd vindbaar op klachten met SEO & Blogs

Naamsbekendheid

Sterke identiteit met Social media

Website zorgpraktijk

Moderne website gericht op jouw patiënten

bureau voor zorg marketing

Wij zijn Medifactor

Bureau voor Zorgmarketing

Wij zijn er voor zorgverleners die aan online marketing willen werken, op elke schaal.

Of het nu gaat om groei voor jouw praktijk, meer patiënten aantrekken die bij jouw specialisme passen, het borgen van jouw identiteit in de zorgketen of beter bereikbaar wilt zijn voor bestaande en nieuwe patiënten. Medifactor helpt stapsgewijs met de juiste strategie en zorg marketing deze doelen te bereiken.

Met onze uitgebreide medische en bedrijfskundige kennis en daarnaast ruime ervaring in online marketing in de zorg  kunnen wij jou als zorgpraktijkhouder op elke schaal helpen met online marketing voor jouw zorgpraktijk.

Expertise in Zorgmarketing

Online Marketing in de Zorg

Meer nieuwe patiënten, betere bereikbaarheid en vindbaarheid en een betere aansluiting tussen zorgverlener en zorgvrager.

Door zorgvragers te koppelen aan de juiste praktijk helpen we beide kanten van de markt. We helpen de zorgvragers met het vinden van de juiste zorgoplossing en helpen zorgverleners met de groei van hun praktijk.

We zijn er dan ook erg trots op dat we al met meer dan 80 zorgpraktijken hebben mogen samenwerken. In deze tijd hebben we niet alleen succes behaald voor onze klanten maar ook enorm veel kennis en expertise over de Zorgsector en de Patiënt Journey vergaard. Deze kennis kunnen we goed toepassen bij Zorgpraktijken en hun online marketing vraagstukken.

online marketing fysiopraktijken

…Ze hebben ons de afgelopen jaren geholpen ons clientenaantal aanzienlijk te doen stijgen en ze leveren zeer tastbare resultaten op. We werken zeer fijn met ze samen, zijn communicatief heel sterk en servicegericht.

Jolanda van Berkum – Directie Fysiomed

Blogs over Strategie en Marketing

Uitgelichte Artikelen

Complete Online Marketing voor Tandartsen

Complete Online Marketing voor Tandartsen

Online Marketing voor Mondzorgspecialisten Complete online marketing voor TandartsenBinnen de online marketing voor tandartsen en paramedici zijn er vijf tot tien kanalen te onderscheiden om nieuwe cliënten aan te trekken en bestaande cliënten te blijven prikkelen....

Lees meer
Complete Online Marketing voor Psychologen

Complete Online Marketing voor Psychologen

Wij zijn Medifactor Complete online marketing voor psychologenMeer en meer gaan vragers van psychische zorg online op zoek naar een specialist. Hier zichtbaar en jezelf online passend presenteren zijn is van groot belang om deze cliënten in jouw kliniek te krijgen. In...

Lees meer
×

Welkom!

Zorgpraktijk winstgevend maken? Stel vrijblijvend al je vragen

× Sparren met Medifactor