Voor wie

De juiste cliënten voor jouw Psychologie praktijk

Trek meer én beter passende patiënten aan

Met jouw expertise help je mensen om blijvend van hun psychische klachten af te komen. Het is essentieel dat meer mensen op de hoogte zijn van de effectieve behandelmethoden die jij te bieden hebt. Als jouw strategische digitale partner voor psychologen, zijn we er om jou hierbij te ondersteunen.

test

De Toekomst van gespecialiseerde psychologische zorg

In de afgelopen jaren is de vraag naar gespecialiseerde psychologische zorg gestaag toegenomen. De digitale zorgconsument zoekt steeds vaker naar psychologische hulp, terwijl zorgverzekeraars steeds minder vergoeden. Als psycholoog moet je niet alleen goed vindbaar en bereikbaar zijn, maar ook je online praktijkpresentatie op orde hebben.

Wij praten dagelijks met psychologen over deze uitdagingen. Met de juiste strategie, presentatie en marketing kun je jouw waardevolle specialisatie toegankelijk maken voor meer mensen, hoogwaardige zorg leveren en je praktijk verder uitbouwen.

Praktijk marketing Medifactor

Marketing voor psychologen

Dankzij doelgerichte marketinginspanningen trekken we cliënten aan die goed bij jouw praktijk passen en zorgen we ervoor dat ze bij jou blijven. Met online marketing streven we naar een optimale vindbaarheid, bekendheid en bereikbaarheid van jouw psychologiepraktijk. Ook helpen wij jou bij het samenstellen van zorgtrajecten, die zorgen voor een hogere therapietrouw en beter herstel. Het vaststellen van jouw praktijkidentiteit en bijpassende look & feel zorgen tot slot voor een betere cliënt ervaring.

Ervaringen van zorgspecialisten met ons

“Medifactor helpt inmiddels al bijna een jaar GGZonline beter zichtbaar en bereikbaar te maken. Het resultaat is dat GGZonline zich hierdoor verzekerd heeft van een toenemende aanwas van cliënten. Wij zijn tevreden!”

Online Marketing Psycholoog

Stan Gronheid

GGZonline

“Amsterdam Brain Center is een mooie kroon op een reeds jarenlange samenwerking met Medifactor. Ik ben heel blij dat we met mijn praktijk zoveel meer mensen met onbegrepen klachten kunnen helpen.”
Marco Spironello

Ben Bolsenbroek

Amsterdam Brain Center

“Persoonlijke aandacht. Verdiepen zich in het bedrijf en komen met passende strategische plannen om de (online)marketing te verbeteren. Daarnaast enthousiaste mannen, die goed benaderbaar zijn en snel kunnen schakelen.”

Online Marketing Psycholoog

Eric Ruiter

2.0 Vitaal

Waar kunnen we jou als psycholoog mee van dienst zijn?

Hopelijk hebben we je al een indruk geven over onze denk- en werkwijze. Op welk vlak kunnen we jou als psycholoog mee ondersteunen? Hieronder hebben we onze blogs speciaal voor psycholoog voor je op een rijtje gezet.

Lees hierin meer over alles op het gebied van online marketing als psycholoog, het starten van een eigen psychologiepraktijk of een professionele website voor een psycholoog.

Online Marketing Psycholoog

Online Marketing voor Psychologen

In deze blog lees je alles over online marketing voor jou als psycholoog.

We gaan hierin onder andere in op de wijze waarop je online patiënten werft, waar een professionele website aan moet voldoen en behandelen we online strategieën.

Eigen psychologen praktijk starten

Eigen psychologiepraktijk starten

Wil je jouw eigen psychologiepraktijk gaan starten? Wij hebben in deze speciale belangrijke punten voor je op een rijtje gezet.

Daarnaast gaan we ook dieper in op de online strategieën die je als zelfstandig psycholoog kunt toepassen.

Website Laten Maken Psycholoog

Professionele Psycholoog Website

Een professionele website nodig voor jouw psychologiepraktijk? Er zijn behoorlijk wat zaken waar deze aan moet voldoen.

Wij van Medifactor zijn expert en hebben er al tientallen gemaakt. In deze blog lees je alles rondom dit thema.

Kansen voor jouw praktijk bespreken?

Neem dan contact op met Jerry voor een gratis advies gesprek.

Over Medifactor

Al geruime tijd werken wij samen met psychologen om hun praktijk op de lange termijn stevig in de markt te positioneren. Dit doen wij zowel op lokaal, regionaal, nationaal als internationaal niveau. Dankzij onze diepgaande kennis van de psychologie en de markt zijn we in staat om elke psycholoog, ongeacht de complexiteit van hun specialisatie, te ondersteunen.

Wil je ontdekken welke stappen jij kunt ondernemen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek van ongeveer 15 minuten. Zo weet je meteen waar je aan toe bent.

×

Welkom!

Zorgpraktijk winstgevend maken? Stel vrijblijvend al je vragen

× Sparren met Medifactor