Home / Blog / Een Fysiotherapeut aannemen of een Praktijk zoeken om te werken

Een Fysiotherapeut aannemen of een Praktijk zoeken om te werken

Marketing

Auteur: Gert-Jan Nieuwenhuis
Leestijd: 5 min

Gert-Jan Nieuwenhuis – Online Marketing Consultant

De zorg verandert, wij helpen praktijken om mee te bewegen maar wel hun eigen karakter te behouden.

Een Fysiotherapeut aannemen of een Praktijk zoeken om te Werken

Veel mensen hebben in deze tijd van Corona meer last van klachten dan gewoonlijk. Dit heeft vooral te maken met mensen die thuis werken en niet de juiste werkhouding aannemen of lang geen/te weinig beweging krijgen. Het gevolg is dat er meer mensen gebruik maken van fysiotherapie. Maar tegelijkertijd zijn er ook meer mensen (ook weer door Corona) die niet kunnen werken omdat ze ziek zijn. Het kan dus voorkomen dat een fysiopraktijk een te kort aan personeel heeft door extra drukt of ziekte.

Aan de andere kant zijn er ook een hoop fysiotherapeuten die graag aan de slag gaan en jouw praktijk willen ondersteunen. Maar hoe vind je als praktijkeigenaar nu een goede fysiotherapeut en hoe vind je als fysiotherapeut een goede praktijk om in te werken?

Wij kunnen het aannemen van een goede fysiotherapeut een stuk makkelijker maken.

Het vinden van een goede Fysiotherapeut

Je hebt een drukke praktijk en komt eigenlijk handen te kort. Maar je kunt niet zomaar iedereen aannemen. Je zoekt iemand die de juiste kwalificaties heeft. Je zult daar tijd voor moeten vrij maken en een vacature uit zetten. Vervolgens komt er een heel aantal gesprekken en wil je iemand aan het werk zien om te kijken of deze persoon bij jouw in het team past. Wij kunnen ons voorstellen dat dit niet een taak is waar je naar uitkijkt. Het kost veel tijd en moeite om een goede fysiotherapeut aan te nemen.

Wij kunnen het aannemen van een goede fysiotherapeut een stuk makkelijker maken. Naast het helpen met plaatsen van vacatures en online aanwezigheid kunnen we ook helpen met de sollicitatieprocedure Met ons uitgebreide netwerk en ervaring kunnen we jouw praktijk helpen aan een goede kandidaat. Dus ben jij op zoek naar een nieuw teamlid? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Solliciteren-als-fysiotherapeut

Een Praktijk zoeken om te Werken

Het kan uiteraard ook andersom. Je bent juist op zoek naar een goede fysiopraktijk om aan de slag te gaan. Tegenwoordig zijn er heel veel praktijken en heb je geen idee waar je moet beginnen. Zeker voor startende fysiotherapeuten kan het nog een hele uitdaging zijn om aan de slag te gaan bij een praktijk. Je kunt overwegen om zelf een praktijk te starten. Maar daar komt een hoop bij kijken. Hoe regel je het financieel? Hoe kom je aan een goede locatie? Hoe kom je aan patiënten?

Daarom kiezen veel fysiotherapeuten er voor om zich aan te sluiten bij een bestaande praktijk. Dus begin je met het opstellen van je CV en stuur je deze naar verschillende praktijken. En dan wachten tot die telefoon gaat. Toch?

Ook voor zoekende fysiotherapeuten kunnen wij ons netwerk aanspreken. Want niet alleen kennen wij veel fysiotherapeuten, ook veel praktijkeigenaren zijn bij ons bekent. Dus ben je fysiotherapeut en op zoek naar een goede praktijk om in te werken? Neem dan nu contact met ons op en wij zoeken een geschikte match.

Laat jouw Praktijk groeien

Naast personeel kunnen we ook op andere vlakken helpen om jouw praktijk te laten groeien. Wij denken met je mee en geven advies over de beste opties om meer patiënten te krijgen en verder uit te breiden. Dus wil jij meer mensen kunnen helpen? Neem contact met ons op en maak een afspraak.

Wie is Medifactor

Wij zijn er voor zorgorganisaties die een duidelijke koers willen varen.

Of het nu gaat om groei voor jouw praktijk, cliënten aantrekken die bij jouw specialisme passen, het borgen van jouw identiteit in de zorgketen of het effectiever helpen van bestaande cliënten. Medifactor helpt jou stapsgewijs deze doelen te bereiken.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Telefoongesprek met een online zorgmarketing expert

  +31 (0)850292512

  [email protected]

  Blijf op de hoogte

  Uitgelichte Artikelen

  ×

  Welkom!

  Zorgpraktijk winstgevend maken? Stel vrijblijvend al je vragen

  × Sparren met Medifactor