(Online) Marketing voor Tandarts

Wij creëren een stroom aan nieuwe cliënten

Toenemende concurrentie, kritische patiënten en moeilijk te binden specialisten. Hoe houd je als tandarts, mondhygiënist of specialist je praktijk stabiel en wat moet je doen voor patiënten binding?

Met de juiste online marketing uitingen zorgen we ervoor dat we patiënten aantrekken die bij jouw praktijk passen en dat ze bij jou blijven. Met online marketing zorgen we bijvoorbeeld voor een optimale vindbaarheid, bekendheid en bereikbaarheid van jouw praktijk.

 • Meer passende cliënten voor jou als tandarts
 • Dé expert in online marketing voor tandartsen
 • Tientallen tandartsen geholpen

Contact

Neem contact op met Jerry voor een gratis advies gesprek.

online marketing voor tandartsen

  Of vul contactformulier in

  Laat je gegevens achter en wij reageren binnen 24 uur.

  Wat is je doel?

  Kies hetgene wat het beste bij jouw doel past.

  Laat je gegevens achter

  Laat je gegevens achter en wij reageren binnen 24 uur.

  Ervaringen van mondzorgspecialisten met ons

  “Ik zou Medifactor zeker aanbevelen, niet alleen vanwege de kwaliteit van het werk dat ze doen, maar ook vanwege hun professionaliteit.  De klus wordt met hart en ziel geklaard. Toppers!”

  Marieke Vellinga

  Nura Ozkan

  Smile Design Center

  “Het team van Medifactor heeft ons goed geholpen aan een nieuwe website. Ze luisteren goed naar onze wensen en geven veel tips die ons helpen. Ook denken ze met ons mee en houden zich aan de afspraken.”

  Marco Spironello

  Sonja Nahavandian

  Tandarts Noordas

  “Heel tevreden met dit bedrijf. Heel veel ellende gehad met de vorige websitebouwer. Helemaal goed opgevangen door DHS. Zowel de google ads als de website en service. Zeker aan te raden.”

  Eray

  Zeide Ronkes Agerbeek

  Viadent Tandartsen

  Online Marketing speciaal voor Tandartsen

  Google Ads voor Tandarts

  Google Ads zijn tekstadvertenties die bovenaan (als het goed gedaan wordt uiteraard) de eerste pagina van Google staan op het moment dat iemand “tandarts + woonplaats” invoert in de zoekbalk van Google.Google Ads voor tandartsen werkt heel goed voor het type zoekende mensen dat al weet dat ze een (nieuwe) tandarts nodig hebben.

  Voor complexe behandelingen kan het ook werken, maar hiervoor gelden een aantal nuances. 

  Het inzetten van dergelijke advertenties werkt zeker wel prima om te adverteren voor het aantrekken van mensen die zich willen inschrijven bij een tandarts voor reguliere controles.

  Online Marketing Fysiotherapeut

  Blogmarketing voor Tandartsen

  De meeste duurzame online marketing voor tandartsen en, op lange termijn, robuuste strategie, is het plaatsen van waardevolle content. Denk hierbij aan informatieve pagina’s op jouw website (Blogs) die antwoord geven op specifieke vragen die in Google worden gesteld met betrekking tot mondzorg.

  Op jouw website betekent dit het consequent toevoegen van informatieve blogs die antwoord geven op vragen die mensen in Google stellen over mondzorg gerelateerde klachten.

  Daarbij geldt dat hoe specifieker je over een type klacht schrijft, hoe meer bezoekers je daarvoor aantrekt.

  Online Marketing Fysiotherapeut

  Converterende website voor Tandarts

  Een moderne website is essentieel voor elke tandartspraktijk. Het is het eerste contact dat potentiële patiënten met je praktijk hebben en kan je helpen om je te onderscheiden van de concurrentie.

  Een goede website is snel, gebruiksvriendelijk en laat zien waar je praktijk voor staat.

  Wij zorgen ervoor dat essentiële zaken aanwezig zijn op de website. Zo zorgen we voor een duidelijke sfeerimpressie van jouw praktijk, laten we zien welke behandelingen je aanbiedt en maken we het gemakkelijk voor patiënten om een afspraak te maken.

  Een professionele website is een investering die zich terugbetaalt. Het helpt je om meer patiënten te werven en je praktijk te laten groeien.

  Medifactor is gespecialiseerd in het maken van websites voor tandartspraktijken.

  Wil je meer weten over hoe Medifactor je kan helpen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

  Online Marketing Fysiotherapeut
  ×

  Welkom!

  Zorgpraktijk winstgevend maken? Stel vrijblijvend al je vragen

  × Sparren met Medifactor