Home / Blog / Het bureau voor zorgmarketing: Medifactor

Hét bureau voor zorgmarketing:  Medifactor

Marketing

Auteur: Jerry Groot
Leestijd: 3 min

Jerry Groot – Eigenaar en Consultant

De zorg verandert, wij helpen praktijken om mee te bewegen maar wel hun eigen karakter te behouden.

Hét bureau voor zorgmarketing: Medifactor – Marketing experts voor de zorgsector

In dit artikel lees je: 

 • Over de oprichting en achtergrond van Medifactor 
 • Wat wij doen voor zorgprofessionals 
 • De middelen die we inzetten en resultaten die we halen 

De oprichting en achtergrond van Medifactor

Vijf jaar geleden hebben wij Medifactor opgericht, omdat wij grote kansen zagen in de combinatie van medische kennis, de zorgmarkt én de groei die online marketing doormaakte. Onze oprichter Rolf heeft geneeskunde gestudeerd en een aantal jaar als kinderarts in het VU gewerkt.

Door een brede interesse in ondernemen, economie en wens naar zelfstandigheid en inventiviteit die alleen kunnen worden ingevuld als je een bedrijf begint, ontstond zo Medifactor. Toen nog als eenmanszaak, met in het begin kleine bedrijfskundige adviezen in het eigen netwerk.

Enkele maanden na de oprichting is Jerry ingestapt, met als belangrijkste taak om het bedrijf beter in de markt te zetten en de bekendheid te vergroten bij onze doelgroepen. Zo is vijf jaar later Rolf nog steeds het creatieve en inventieve brein van Medifactor, heeft Jerry relaties weten te leggen met 75 zorgpraktijken in de markt en is een sterk team ingericht voor de uitvoering van het prachtige werk dat wij voor onze klanten doen.

De ontwikkelingen in de zorgmarkt én de groei van online marketing biedt enorme kansen.

Zorgprofessionals helpen met praktijkontwikkeling

Inmiddels hebben wij tientallen zorgpraktijken geholpen met het behalen van groeidoelstellingen of borgen van hun identiteit. Denk aan fysiotherapeuten, chiropractors, oefentherapeuten, psychologen, DNA-klinieken, sporttherapeuten, functioneel neurologen en meer.

In grote lijnen stellen wij deze zorgondernemers vaak de volgende vragen: Wat is persoonlijk belangrijk voor jou, waar ben je goed in en wat is winstgevend voor jouw praktijk? Specialisaties, therapieën, behandelingen en zorgvragers die in twee of drie van deze categorieën vallen, zijn belangrijk om aan de praktijk te binden.

Wij adviseren vervolgens actief contacten te leggen in die zorgketen, specialisten en talenten in huis te halen om goede zorg te leveren, een goed gefaciliteerde praktijk neer te zetten en last but certainly not least; Om het online goed voor elkaar te hebben.

medifactor

Dit maakt ons hét bureau voor zorgmarketing

Simpel gesteld is de zorgvrager helpen het belangrijkste en hoogste doel van een zorgpraktijk. Dan moeten ook de wensen en behoeften van die zorgvrager het uitgangspunt vormen voor marketing activiteiten. En die zorgvrager is veel en vaak online.

In de afgelopen jaren hebben wij met tientallen praktijken ervaring opgedaan op alle kanalen van de online marketing. We hebben een grote hoeveelheid data opgebouwd over zorggerelateerde vragen die online worden gesteld en hoe die zorgvrager zich in de customer journey gedraagt als hij contact met een medisch specialist zoekt.

Ben jij een zorgprofessional en denk jij na over een betere aansluiting op jouw markt? Voor elke doelstelling, groot of klein, hebben wij oplossingen die kunnen bijdragen aan het bereiken van jouw doelstellingen.

Wij weten precies wat jij op je website moeten zetten, hoe en op welke kanalen je effectief kan adverteren en welke content er gelezen en gezien wordt door welke doelgroep. Als je hierover vragen hebt, staan wij graag vrijblijvend tot je dienst.

Wie is Medifactor

Wij zijn er voor zorgorganisaties die een duidelijke koers willen varen.

Of het nu gaat om groei voor jouw praktijk, cliënten aantrekken die bij jouw specialisme passen, het borgen van jouw identiteit in de zorgketen of het effectiever helpen van bestaande cliënten. Medifactor helpt jou stapsgewijs deze doelen te bereiken.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Telefoongesprek met een online zorgmarketing expert

  +31 (0)850292512

  info@medifactor.nl

  Blijf op de hoogte

  Uitgelichte Artikelen

  ×

  Welkom!

  Zorgpraktijk winstgevend maken? Stel vrijblijvend al je vragen

  × Sparren met Medifactor